randka

(18 wyników)
  • nie wiem czy to odpowiednie miejsce, zeby pytac o porady, no, ale co mi tam :) otóż mam pewien problem i niezaleznie od tego ile macie lat wiem , ze mozecie mi doradzic....ja mam ich 24 ...pare ostatnich lat przebywałam w US i teraz wróicłam do Polski,. Mam problem ze znalezieniem sobie tutaj partnera! to jest straszne, bo w US nie miałam z tym problemu . Myslę, ze to po prostu kwestia tamtejszej kultury, która jest jednak o wiele bardziej otwarta, choc z drugiej strony trudniej tam znaleźć...
  • Jak waszym zdaniem miały by wyglądać takie randki? czego oczekujecie? Moze byliście na takich randkach, podzielicie się opinią? Wogole czy to dobry pomysł? z gory dziekuje za odpowiedzi :)
  • Wypisujcie.
  • Gdzie chcielibyście spędzić swoją pierwszą randkę z nowo poznana osobą? W jakimś neutralnym miejscu typu kawiarnia, czy może bardziej rozluźniająco..na drinka? Czy może bardziej intymnie do mieszkania? Gdzie najbardziej komfortowo czujecie sie na pierwszej randce? A może spacer..niezobowiązujący i spokojny, dużo czau na rozmowę i poznanie? A kino? Trochę mało czasu na rozmowę..więcej na gesty.. A ty gdzie chcesz ziść na pierwszą randkę z nieznajoma osobą?
  • właśnie wróciłam z randki z netu, chciałam wam powiedzieć ;-) facet troszkę starszy ode mnie, może dlatego gadka jakoś sie kleiła. on nie ukrywał, że jest mną oczarowany i baaardzo chce sie spotkać kolejny raz. byliśmy w kinie na jakiejś strasznej kupie (ale nie w tym rzecz). ja na dzień dzisiejszy wiem, że nie zaiskrzy (nie ważne czemu), ale milo by było spotkać sie z kimś raz na jakiś czas, do kina, czy pogadać (mówię o płci przeciwnej). ale jeśli sie facetowi spodobałam, to przecież ...
  • jakie są wasze doświadczenia? co o tym sadzicie? pytam, bo randkowałam przez pewien czas, potem miałam przerwę i znów odnowiłam profil na pewnym portalu. i w zasadzie wybieram się na spotkanie ;-))
  • jestem samotna mama, po rozstaniu z mezem, rozstaniu z pozniejszym partnerem. bez biczowania prosze. postanowilam poruszyc ten watek bo bardzo malo mowi sie o poszukiwaniu milosci przez kobiety z dzieckiem. pracujaca mama ma wyrzuty sumienia bedac w pracy, ze nie zajmuje sie dzieckiem. zajmujac sie dzieckiem wyrzuty, ze nie pracuje w danej chwili. to macierzynstwo, zwlaszcza samotne jest ciezkie i duzo w nim wlasnie wyrzutow sumienia, a jak jeszcze matka chce czasem sie z kims spotkac, poznac...
  • Kilka pytań mnie naszło. 1. Po ilu latach braku zainteresowania ze strony pań można sobie dać spokój z tą zabawą? 2. Czy uważacie że brak zainteresowania nawet w takim miejscu oznacza że dana osoba nie ma najmniejszych szans na związek?
  • Bardzo proszę o uważne przeczytanie niniejszego anonsu – pomoże to oszczędzić czas i rozwiać ewentualne wątpliwości, zanim jeszcze będą miały okazję się pojawić (o ile to w ogóle możliwe) :) Po pierwsze, ogłoszenie swoje zdecydowanie kieruję do Pań (Dziewczyn), które preferują mężczyzn o chłopięcym typie urody lub którym przynajmniej taki typ urody nie przeszkadza. Wszystko to dlatego, że chociaż mam skończone 30 lat, to wyglądam na 22-23. Naprawdę młody wygląd, 180 cm wzrostu, propo...
  • Nie to, że się wybieram ale zastanawiam sie gdzie kobieta najchętniej chciałaby się wybrać a jakie faceci / chłopaki mieliby propozycje. :) mnie marzy się aby ... ktoś zaproponował mi wypad do Wrocławia na pokaz woda-światło-dźwięk :) jestem strasznie ciekawa tego spektaklu.
  • No własnie zdarzały się komus takie sytuacje
  • Kazdy jakieś miał albo przezył wiec sie pochwalcie jak skrewiliście pierwsze randki pierwsze spotkania u rodzicow narzeczonej/ego, itd Moja lista grzechow 1. Wywaliłem kiedys dziewczynie piwo na spodnie. Nie usłyszałem jednak serii ku..., chu..., wypier...., dziewczyna po prostu sie rozplakala ludzie popatrzyli na mnie jak na 1 fajtłape Rzeczypospolitej wprawdzie natychmiast pospieszylem z pomoca skadinand siara na caly lokal byla duza.ehm 2. Podczas 1 wizyty w domu rodzicow dziewczyny...
  • Hej, od dawna staram się o dziewczynę, często umawiam się na randki z dziewczynami z internetu, ale najczęściej słyszę po pierwszej randce że niby ok, ale jestem zbyt grzeczny, zbyt fajny, nie iskrzy itp. Kurcze, nie wiem, o co tu chodzi, czy może że gadka tak naprawdę toczy się o niczym, że nie obmacuję na pierwszej randce? Nie włażę jej w tyłek od pierwszej minut, komplementów nie prawię, i już sam nie wiem gdzie popełniam błąd... Pomocy!
  • Ponieważ pierwszy raz trafiłam na to forum, chciałabym się przywitać. Jeśli pozwolicie to może zostanę na dłużej? Wygląda na to, że moje "singlowanie" szybko się nie skończy. Mam 28 lat, za sobą jeden związek, a przed sobą? Wielką niewiadomą... Na razie czuję się jak niewidzialna - dla facetów po prostu nie istnieję. Podwójny pech polega na tym, że po pierwsze jestem przy tuszy, a podrugie - mam strasznie niską samoocenę. Nie mogę uwierzyć, że ktoś mógłby chciać być ze mną. Niby ...
  • ...pod adresem: www.randki.o2.pl -> leśny strumień
  • Mam problem. Niecałe 2 miesiące temu poznałam chłopaka. Niby miły, zabawny, ale nic specjalnego- kompletnie nie w moim typie. jednak postanowiłam przystać na jego propozycję spotkania, bo co mi szkodzi pójść na kawę, lepsze to niż siedzieć w domu. Po pierwszym wyjściu były następne, ale w relacji czysto koleżeńskiej, co mi wtedy w 100% odpowiadało, jednak jakiś czas temu zdałam sobie sprawę, że się nim zauroczyłam i chyba chciałabym, żeby zaczęło nas łączyć coś więcej. On od samego ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się