krasin 07.05.05, 15:59 jaką forme wypracowania wybraliście na maturze? stawiam stówke ze ponad jakies 50% pisało rozprawke =D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: ROZPRAWKA OPIS czy RECENZJA IP: *.ARMnet.Torun.PL 07.05.05, 16:03 recenzje!!pisalam ta sama co zawsze, która juz prawie na pamiec znam;p Odpowiedz Link Zgłoś
krasin Re: ROZPRAWKA OPIS czy RECENZJA 07.05.05, 16:10 ktos sie odważyl na opis albo recenzje ?????? :/ dla mnie to jest praca na 100slow:P za to rozprawka i opowiadanie raczej w granicach 500:D:D niestety napisalem na 350 i musialem kreslic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokia Re: ROZPRAWKA OPIS czy RECENZJA IP: *.brzezno.gda.pl 07.05.05, 16:27 ja pisałam opis Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: ROZPRAWKA OPIS czy RECENZJA 07.05.05, 16:11 Rozprawkę,bo żaden film nie zmienił moich poglądów,a z opisu zrezygnowałam,bo miałam dosyć polskiego po czwartku:) Odpowiedz Link Zgłoś
krasin Re: ROZPRAWKA OPIS czy RECENZJA 07.05.05, 16:15 liczyłem na opowiadanie... miałem juz gotowe w głowie.. o 2 doswiadczonych climberach ktorzy utkneli w wyniku złej pogody w gorach=))))) ale mnie przechytrzyli i po tym readingu juz nie walneli opowiadania w writingu;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: ROZPRAWKA OPIS czy RECENZJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:25 recenzja ' the lord of the flies ' harry'ego hooka based on william golding's cult novel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ROZPRAWKA OPIS czy RECENZJA IP: *.mtm-info.pl 07.05.05, 16:32 recenzja "Havana Nights" ale dużo osób rzeczywiście wybierało rozprawkę Odpowiedz Link Zgłoś