ajwon84 09.11.08, 11:29 witam , obrałabym sobie ten hotel na przyszłoroczne wakacje, bo wszystko mi odpowiada , ale chciałabym uzyskac informacje, czy jest przy hotelu RAFA? dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colin1974 Re: hotel regina style 09.11.08, 13:12 Są namiarstki rafy w Reginie jak i sąsiadującym Minamarku ale to nic wielkiego małe rafki ,w których rybek kolorowych pod dostatkiem- pozdrawiam i udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: hotel regina style 09.11.08, 18:06 Raczej szczątki tego co kiedyś było rafą i to bardziej przy hotelu Minamark znaczy jak wejdziesz do morza trzeba przepłynąć kawałek za przystań ze statkami ( w tym miejscu dno jest zdewastowane śmieci jakieś worki z piachem itp. )i w kierunku Minamarku jest to coś co kiedyś było rafą..... w sumie hotel jak na 3* ( choć sprzedawany przez b/p jako 4*) ok . ja byłem w nim 2 razy polecam bungalowy są na prawdę fajne !all bardzo średni lepiej hb. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
ajwon84 Re: hotel regina style 09.11.08, 23:01 a jak się ma sprawa z hotelem Bella Vista , który lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: hotel regina style 09.11.08, 23:19 ajwon84 napisała: > a jak się ma sprawa z hotelem Bella Vista , który lepszy? Bella Vista na pewno ale jak już wybierasz to ja bym raczej wybrał Sea Gulla moim zdaniem dużo lepszy a byłem w jednym i drugim .... www.hurghada-map.ovh.org/hotel038.html Odpowiedz Link Zgłoś
ajwon84 Re: hotel regina style 10.11.08, 09:49 wiem wiem, że Sea Gull o niebo lepszy ale ma tylko wersję all z Triady , a to mnie nie urządza i nie mam wiadomości czy tam są rafy , wybiorę chyba Bella Wista bo tam rafa jest na pewno , dziękuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: hotel regina style 10.11.08, 20:41 Wiesz tak naprawdę w centrum nigdzie niema już raf.... a Bella Vista prawie graniczy z Sea Gullem All. nie tylko z Triady ! ja byłem z Sun & Fun Odpowiedz Link Zgłoś
ajwon84 Re: hotel regina style 09.11.08, 14:32 ajwon84 napisała: > witam , obrałabym sobie ten hotel na przyszłoroczne wakacje, bo > wszystko mi odpowiada , ale chciałabym uzyskac informacje, czy jest > przy hotelu RAFA? dziękuje dziękuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś