rejs

(22 wyniki)
  • Szukam normalnej towarzyszki lub towarzysza podróży na wyjazd jak w tytule do pokoju 2-osobowego. Najlepiej z last minute ale dobrze byłoby wcześniej nieco się poznać. Ja 40+.
  • Szukam koleżanki na rejs po Nilu, najchętniej z Krakowa
  • Rejs niekomercyjny, lajtowy. Płyniemy dwoma jachtami, mamy jeszcze trzy miejsca. Jesteśmy w wieku 40 - 55 lat. Termin: 21 - 28 sierpnia. Może chcesz dołączyć?
  • Szukam osoby towarzyszącej w wieku do lat 35 na rejs. Termin do uzgodnienia - od połowy marca
  • Szukam zdecydowanego towarzysza/towqarzyszki podróży do pokoju 2- osobowego na wyjazd jak w tytule, najchętniej z Rainbow Tours. Termin od połowy stycznia, lub tydzień, dwa później. Zgłąszajcie się. Szczegóły do uzgodnienia.
  • może ktos ma ochotę wybrać się w rejs po Chorwacji organizowany przez nowe-horyzonty, albo może już ktoś był i chcciałby podzielić się wrażeniami
  • Witajcie, szukam 1-2 osób chętnych na rejs żeglarski z Toskanii na Korsykę w majowy długi weekend 30.04-7.05.2011. Rejs dużym wygodnym jachtem z fajnymi ludźmi, niekomercyjny, doświadczenie żeglarskie nie jest wymagane. Rejs rozpoczyna się i kończy w marinie koło miejscowości Follonica w Toskanii. Możliwy składkowy przejazd samochodem z Krakowa.W planie zwiedzanie Toskanii, Elby i Korsyki. Pozdrawiam Sailor
  • witam.. szukam towarzyszy - egipt 14dni na przelomie sierpien/wrzesien, glownie nastawiam sie na zwiedzanie niz na wypoczynek... znalazlem chyba opcje ktora mi sie podoba - funny nile 15-dniowy: 4 noclegi na statku, 8 nocy w hurghadzie, 1 noc w kairze i 1 noc w pociagu 1-klasy. hotel obojetnie, data obojetna jak dla mnie - ale w sumie caly egipt zaliczony moj email to hesus1979@msn.com
  • wykupiłem miejsce na rejsie "Dubrownik - Mljet - Korcula (Lumbarda) - Lastovo - Vis - Trogir - Kastela" 10 dni.No wiecie.... słońce..., kompiele w zatoczkach..., odwiedzenie miejsc nie dostępnych "suchą stopą"... i trochę się martwię, że nie będzie tam ludzi w moim wieku. Jestem b.miłym 43 latkiem. Jeśli komuś odpowiada taki sposób spędzania urlopu - zapraszam. Ze mną!Tylko ze mną! Rejs w terminie 27.07-05.08 Dojazd i wyżywienie w cenie rejsu... Aha, jeszcze coś - w zyciu nie pły...
  • Od 1 sierpnia jadę na 2 tygodnie popływać jachcikiem po jeziorach mazurskich. Jestem normalnym, chyba całkiem sympatycznym gościem po 30-tce, komunikatywnym, jakoś tam wyglądam. Szukam towarzyszki na ten wypad - dziewczyny, która nie potrzebuje klimatyzowanego hotelu i butów na obcasach, aby dobrze się bawić i wypocząć. Pływamy, codziennie jesteśmy w innym miejscu, ogniska, gitara, piwko - 2 tygodnie czynnego odpoczynku w pięknych miejscach. Jestem singlem, ale nie jest to "ogłoszenie matrym...
  • Mamy wolne miejsca na prywatnym rejsie w Chorwacji. Termin 8-15 września, łódka Bavaria 34 (8-mio osobowa).Wypływamy z Sukosanu, kończymy prawdopodobnie w Splicie. Szukamy fajnych, ciekawych osób, doświadczenie żeglarskie nie jest wymagane. Koszty dzielimy po równo.Koszt łodki to 750zł/os,kasa jachtowa ok 500zł/os. Tel 501 059 552, email: patrycja.bankowska@aster.pl
  • Witam Planuje wyjechać na rejs po nilu tak wrzesień po Ramadanie- październik z Rainbow tours. Szukam dziewczyny do pokoju celem zaoszczędzenia 800 zł za jedynke ;) Może ktoś chętny się znajdzie? Ja- 24 lata, bezkonfliktowa, często podróżująca sama, Warszawa ;) Laupinka@gmail.com
  • Szukam towarzyszki na wypoczynek i rejs - 2 tygodnie, wylot z Warszawy. Moje marzenie to hotel 4-5*, balon nad Luksorem, Abu Simbel, snurkowanie, plaża. Kair niechętnie, ale niewykluczony. Tak czy siak pojadę, ale zdecydowanie milej i taniej byłoby w towarzystwie aktywnej i pogodnej osoby w zbliżonym wieku (50).
  • więc jak w tytule ..szukam dziewczyn +- 40 lat które miałyby ochotę na taką wycieczkę. Termin do ustalenia ....może w marcu,kwietniu.-ja jestem dyspozycyjna czasowo więc nie będzie problemu z ustaleniem jakiejś daty wyjazdu. Może uda się zebrać kilka osób które nie bardzo mają z kim podróżować i stworzy się fajna grupa....więc wpisujcie się dziewczyny.pozdrawiam.
  • Jeszcze raz ponawiam wątek. Może ktoś wybierze się ze mna do Egiptu na rejs po Nilu? Biuro podróży Rainbow lub Triada, sierpień lub początek września. Mam 30 lat, jestem bezkonfliktowa, wesoła. W części pobytowej kilka dni lenistwa i może jakieś dodatkowe wycieczki?
  • Poszukujemy 2 osób do załogi jachtowej, bo koledzy musieli zrezygnować. Rejs dwutygodniowy od 14 stycznia. Mamy wszystko załatwione, lot również. koma52@wp.pl
  • Witam poszukuje towarzysza/ki na wyjazd do egiptu po 20 marca rejon hurghada hotel charm life paradise 4* na 2 tygodznie. Najlepiej wylot z Wrocławia. Zapraszam
  • Chcę jechać w dwa pierwsze tygodnie sierpnia na wycieczkę do Egiptu- rejs po nilu 7+7 lub Libia-Tunezja ta sama wersja . Mam 30 lat. Jest ktoś chętny?
  • Czy jest ktoś kto planuje już urlop na 2011r.? Konkretnie interesuje mnie Egipt wzdłuż Nilu z Rainbow Tours.
  • Cześć, Szukam osób zainteresowanych wspólnym wyjazdem do jakiegoś ciepłego kraju, raczej odpada Egipt, bo jest za gorąco tam o tej porze roku do max 2500zł. Interesowałby mnie wyjazd w drugiej połowie sierpnia z Warszawy. Ja mam 25 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się