rejs

(61 wyników)
  • Czy ktoś korzystał a anko-yachting rejsy po wyspach greckich?
  • czy ktoś się orientuje ile trwa rejs, ile kosztuje, kiedy odpływają statki na tą małą wysepkę?
  • Przeglądając oferty takich biur jak Itaka, Rainbow czy Triada natknelam sie na ciekwa propozcje wycieczki rejs po wyspach i ladach greckich (tazke przystanek w tureckim Kusadasi). Nie ukrywam ze opcja mi sie bardzo spodobala jednak doliczjac wszytki koszty razem z euro wyszlo ok 6500zł na osbobe. Wydajemi sie się ze to za drogo? Myśle ,że w biurach ta oferta jest pierwszy raz ale moze ktoś kiedyś z jakiś innych biur skorzystał z takiej bądź pdobnej opcje i dlateto mam pytanie czy naprwde wych...
  • mam pytanie czy w sezonie (tj. po 1 lipca) bilety na rejs katamaranem na wyspę Symi można kupić "od ręki" czy konieczne jest wcześniejsze kupienie na następny dzień...?
  • Witam, wiem, że jest kilka wątkow o rejsach ale w żadnym nie ma informacji na temat, który mnie interesuje. Szukam rejsu statkiem wycieczkowym po wyspach grckich, ale zależy mi żeby zaczynał się i kończył w tym samym miejscu. Ponieważ chodzi mi o rej na podróż poślubną chciałabym się dowiedzieć czy może ktoś polecić jakiś szczególny rejs na tą okoliczność np. z pakietem dla nowożeńców (np. kolacja we dwoje albo inne bajery :P) Chcielibyśmy po rejsie zostać w hotelu jeszcze przez tydzie...
  • Może ktoś w tym temacie ......???? Interesuje mnie czy podróż wodna odbywa się wodolotem, małym promem czy stateczkiem. [u]Oczywiście chodzi mi o imprezę wykupioną w Grecosie.[/u]. Wiem, że każde biuro ma różne środki transporu wodnego. Nie ukrywam, że wolałabym wodolotem - bo szybciej - wycieczka z małym dzieckiem:)))) Pozdrawiam!!!
  • Witam Czy wiecie może kiedy dostępne będą rozkłady rejsów z Włoch do Grecji oraz cenniki na sierpień 2008 ? Chcemy płynąć z Ancony do Igumenitsy :) Pzdr
  • Witam serdecznie? Czy ktos byl z dwuletnim dzieckiem na Zakhyntos i plynal w rejs do zatoki wraku badz blekitnych jaskin? Zastanawiam sie jakie mamy szanse poplynac z coreczka, czy jest to bezpieczne i czy ma sens? Dzieki za odpowiedz
  • zapraszamy na rejs po Cykladach, mamy 2 miejsca w 6 osobowym jachcie, wyjeżdżamy samochodem z Wrocławia 27.08 wracamy 14.09 koszt to 2000zł za rejs i dojazd plus 120euro opłaty portowe i wyżywienie + to co każdy wydaje na miejscu,jacht klasa Sun Shine 38 przedział wiekowy 22-26 lat, jedziemy zwiedzać odpoczywać i bawić się, jeśli ktoś jest chętny, proszę o kontakt! Agata 660 778 990
  • Marzy mi się wyjazd na rejs statkiem po wyspach najlepiej na tydzień, potem tydzień pobytu, czy słyszeliście że jakieś biuro oraganizuje takie? A może można załatwić rejs na miejscu?
  • witam poszukuje wszelkich informacji o rejsach po wyspach greckich- najlepsze czartery, ceny, sternicy. moze ktos z Was juz tam plywal i podzieli sie wrazeniami.pozdrawiam
  • Wybieramy sie w maju na kilka dni do Aten, chcielibysmy poplynac stamtad na Egine, lub na 3 wyspy... Szukam w internecie ofert z Pireusu i z malych portow, miedzy Pireusem i Glyfada, i wlos sie jezy. Prawie 100 euro od osoby za 1 dzien??? Takie rejsy z Peloponezu kosztuja 35 euro. Tutaj sa bajery, orkiestra, lunch - ale mi na tym nie zalezy! Chce po prostu poplynac i tego samego dnia wrocic. Czy wiecie, czy sa takie mozliwosci i jaka jest cena (jedziemy sami, bez biura, bedziemy b...
  • Witam wszystkich urlopowiczów właśnie wróciłam z rejsu po wyspach greckich z biurem podróży Rainbow Tours,w miarę możliwości odpowiem na pytania
  • Ile kosztuje teraz rejs Rodos-Marmaris bez biura podrozy? Poza tym mozna kupic sam rejs bez calej zorganizowanej wycieczki na ten glupi bazar ? Bo wolalbym pobyc pare godzin w Marmaris a nie na glupim bazarze?
  • Cześć wszystkim, nigdzie nie mogę znaleźć aktualnych info o cenach rejsu. Nie chce kupować wycieczki u rezydenta i przepłacać, wolałabym sama sobie to zorganizować. Z tej strony www.anes.gr/ferries_book_online.php średnio mi idzie zorientowanie się, czy ktoś z was może mi podpowiedzieć trochę? czym lepiej płynąć, skąd i jakie są aktualne ceny? dzięki z góry.
  • Witam, Chciałabym się wybrać z drugą połówką na Greckie Wyspy. Nie interesuje mnie lot na jedną wyspę i tam spędzenie całego urlopu. Chcielibyśmy zwiedzić chociaż ze 3 wysepki ( na 100 % Milos i Santorini) najlepiej aby wyglądało to tak : lecimy na jakąś większą wyspę np Kreta czy Mykonos i tam wynajmujemy motorówkę i jednego dnia na jedną wyspę, drugiego na drugą i tak dalej. Niestety jeszcze nie posiadamy żadnych papierów i uprawnien żeglarskich dlatego zapewne odpada wynajem małego jach...
  • Podobno z Krety na Santorini płynie się 4-6 godzin. Podobno na morzu są tak często sztormy, że przy tak długim rejsie na pewno na sztorm się załapiemy a więc się choroba morska pewna(o ile oczywiście ktoś jest wrażliwy - ja jestem). Zaczynam się zastanawiać czy w takim razie warto ryzykować rejs na Santorini skoro choroba morska "jak w banku". Z drugiej strony wszyscy Santorini bardzo zachwalają. Czy ktoś mógłby pomóc mi podjąć decyzję? Naprawdę tak buja? A jak przetrwać tak długi re...
  • Ile kosztuje rejs na Simi? Bede mieszkała w okolicy miasta Rodos - co polecacie wykupienie wycieczki w biurze czy też zoraganizowanie jej we własnym zakresie ? dzięki pzdr!
  • Czy ktos korzystał z takiego rejsu? Jak często pływaja statki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się