Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      rejs

rejs

(7 wyników)
    • szukam tanich ofert rejsów statkiem w zachodniopomorskim, od Międzyzdrojów do Darłowa. Dziękuję
    • Byłam z rodziną w Kołobrzegu pod koniec sierpnia-postanowilismy przepłynąc sie statkiem zapłacilismy za to wcale nie małą sume .Na ofercie pisało iz rejs trwa 30 min.Wszyscy płynący razem znami,a była to bardzo liczna grupa ludzi patrzylismy na siebie ze zdziwieniem. Kiedy po 10 minutach od momentu wypłynięcia z portu wrócilismy z powrotem.Dlaczego grupa ludzi organizująca rejs ,doliczyła sobie czas postoju w porcie ,gdzie zachęcano innych chętnych na przepłynięcie sie statkiem...
    • w sobotę bedziemy na 1 dniowej wycieczce i mam kilka pytan :) poczytałam co warto zobaczyc , itp interesuje mnie park dinozaurów - mniej wiecej gdzie on jest wydmy rejs statkiem no i jakiś w miare dobry i sprawdzony bar na obiad no i nie koniecznie drogi :P
    • Szkoda słów ... dwa dni temu znalazł 16 stron ogłoszeń, dziś choćby szukać z całego miesiąca nie ma żadnych. Ide do kiosku ...
    • Czy zdarza sie w tym okresie na tyle dobra pogoda, że można posiedzieć na plaży? Czy ciągle jest mozliwość rejsu statkiem? Dużo jest jeszcze wtedy turystów w mieście?
    • Mam już zarezerwowane miejsca noclegowe, ale czy warto tam jechać?
    • Mam takie pytanie: czy w Świniujściu można spędzić prawdziwy urlop. Czy nie jest tam za tłoczno.Jak wygląda tam plaża. Czy można tam znależć trochę spokoju i ciszy. Jak wygląda sprawa z wyżywieniem,czy można tam znależć tanie bary jak w małych miejscowościach na wybrzeżu. Jadę tam w lipcu. Chcialbym poleżeć na plaży ale też trochę pozwiedzać. Znajomi postraszyli mnie że tam latem kocioł dlatego trochę zwątpiłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się