rejs

(6 wyników)
  • Pod koniec marca mam zamiar wybrac sie na rejs wycieczkowy po Maroku, Wyspach Kanaryjskich i Maderze. Zastanawiam sie jak zorganizowac sobie czas ze wzgledu na specyfike takiej podrozy, otoz zwiedze wszystkie wyspy oprocz Fuertaventury, ale na kazdej bede miala do dyspozycji zaledwie 8-12 godzin. Co warto zobaczyc na kazdej z wysp, na co najlepiej przeznaczyc czas, mam na mysli rowniez takie rzeczy jak skosztowanie lokalnych potraw czy moze sporty wodne. Nie mam duzo czasu, wiec doglebn...
  • witam, plynął ktoś z teneryfy na medere??? wiem że sa takie rejsy, ale nigdzie na necie nie moge znalesc ile czasu sie plynie i ile kosztuje rejs. Jak ktos plynal, prosze o pomoc!!! pozdrawiam
  • Jak w temacie, może ktoś z was próbował i podzieli się doświadczeniami - najbardziej interesuje mnie Teneryfa, ale z chęcią poczytam o innych wyspach. Pytanie do osób które były i do rezydentów, czy popularne są rejsy z możliwością wędkowania, ile kosztują i gdzie najlepiej szukać takich atrakcji ;]
  • witam, mam pytanie odnośnie wioski Masca, jak tam się dostać????? Chcemy tam się dostać , zejść w dół do zatoczki, a stamtąd wrócić jakąś łódką/promem/katamaranem do Los Gigantes ( czy po drodze będą wielorobyby?) samochód odpada bo jak zostawimy w Masce to jak po niego wrócimy???? Taxi są pewnie drogie, a jak jest a z autobusami, kursują tam jakieś??
  • Czy był ktoś na połowie ryb głębinowych? Jak wygląda taki rejs? Ile trwa? Pozdrawiam
  • Hej, chcemy wyjechać z narzeczonym an wakacje w ciepły rejon ale możemy to zrobić dopiero w pazdzierniku. jak jest z pogoda na teneryfie w pazdzierniku (kapiele, opalanie)? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się