Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      rejs

rejs

(9 wyników)
    • Witam, Czy orientujecie sie czy w Hammamet jest możliwość przepłynięcia sie statkiem pirackim tak jak w Sousse, jeżeli tak to czy macie jakiś namiar gdzie można spr terminy ceny itp. Dzięki za pomoc Pzdr Jurek
    • Mam pytanie ile konkretnie kosztuje taki rejs i co wliczone jest w jego cenę? Ile trwa i czy w ogóle warto z 10latkiem i 2latką się na niego wybrać?
    • W Hammamet Yasmin? I jak warto?
    • Czy podczas rejsu po Nilu mozna więcej zobaczyć niż podczas standardowych wycieczek autokarem? Czy płynąc mozna podziwiać ładne widoki, krajobrazy o ile są takie? Czy taki rejs jest mniej męczący i ciekawszy niż telepanie się autokarem? Proszę mi powiedzieć co o tym myślicie? nie chciałbym się zanadto sfatygować na stare lata :-)
    • Wie ktos moze czy z portu w Hammamet Yasmin organizowane sa wycieczki statkiem piracikim ( lub cos takiego)?? Bede wdzieczna za odp :)
    • wyjeżdzamy z 3,5 letnią córeczką na tydzień do hammametu chcielibyśmy wybrać się na rejs statkiem pirackim prosze o opinie czy warto? czy jadąc z hamametu do portu można jeszcze coś zwiedzić czy tylko statek a po statku powrót do hotelu no i najważniejsze czy z sahel czy czekać na naganiaczy hotelowych prosze o info
    • Witam Wszystkich! Wiem ze na tym forum mozna znalezc wszystko, tylko do tego potrzeba naprawde wiele czasu, a ja go naprawde nie mam. 7 wrzesnia wylatuje z mezem do hammamet, chcialabym wiedziec co mozna by bylo samemu zwiedzic, co warto zobaczyc, ile kosztuje wypozyczenie auta na dzien? Moze ktos mi doradzi gdzie sie wybrac i jak daleko jest z hammametu do innych miejscowosci, Pliiss odpiszcie! Z gory sedeczne dzieki! Pozdrawiam!
    • Wróciłam z hammamet.Było zajebiście pozatym że Exim na koniec trochę nawalił!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się