rejs

(8 wyników)
  • Witam serdecznie ,chcialabym zapytac osoby, ktore juz były na rejsie po Karaibach , jak i gdzie kupowały te pakiety. Wiem,ze jest w Polsce kilka miejsc , w których mozna dokonac zakupu, ale oni dorzucają swoje marże , VAT itd , więc wolałabym to zrobic albo przez internet albo ewentualnie poprosic kogos mieszkającego w USA. Jezeli jednak można kupic taki pakiet przez internet to jakie kompanie polecacie-pytam tych którzy juz byli.Czym kierowac się przy wyborze kabin. Dziekuję
  • zastanawiamy sie nad połączneim tygodnia pobytu w Miami oraz rejsu 5 - 6 nocy po Karaibach na jednym z tych wycieczkowców ... mamy jednak trochę obaw, że może i rejs jest atrakcją, ale ze towarzystwo głównie to będa 60 letni Amerykanie głównie i moze ktos z Was ma jakieś doświadczenia w tym zkresie - warto, nie warto itd ?
  • Nie wiem, co o tym wszystkim myslec... Jakis miesiac temu zalogowalam sie na stronie internetowej pewnego biura podrozy w Stanach (?) gdzie odeslano mnie z jakiegos banerka. Rzekomo, poniewaz bylam ktoryms tam gosciem z kolei na tej stronie, otrzymalam mozliwosc rejsu na Bahama (!) z ich biurem za 15% wartosci tej wycieczki. Podalam swoje dane, ot tak i jakie bylo moje zdziwienie, kiedy wczoraj dostalam telefon wlasnie od pracownika tego biura w Stanach, ktory potwierdzal moje...
  • Miami (16)

Witam Jade na Floryde w marcu szukalam odpowiedzi w necie na moje pytania,ale sa stare moze ktos by wiedzial w miare terazniejsze ceny? 1.Mam juz wszystko zaplanowane i zabukowane oprocz rejsu na Bahamy bardzo bysmy chcieli zrobic wypad na jeden dzien i teraz nie wiem czy sa takie rejsy ile kosztuja od os. i czy sa z Miami czy z Fort Lauderdale? Moze ktos byl? 2.Czy w USA sa kantory wymiany walut? 3.Czy czesciej placi sie gotowka czy preferuja karte? Wielkie dzieki za pomoc!
  • Zwracam sie z zapytaniem w sprawie wizy, otoz planuje wyjazd w marcu przyszlego roku do USA na kilka dni, po czym mam zamiar wybrac sie na rejs na Karaiby i w zwiazku z tym mam pytanie w sprawie wizy. Bedzie mi potrzebna wielokrotnego wjazdu (plan USA-rejs-USA) i jestem w kropce, jakos ze w formularzu DS mozna wpisac tylko jeden adres pobytu i zastanawiam sie jak to przedstawic, zeby Konsul biorac moje papiery do reki, wiedzial juz o czym mowa. Jak teraz staralam sie o wize, Pan...
  • Hej, będę baardzo baaardzo wdzięczna za podpowiedzi na temat podróży statkiem do USA, konkretnie jakieś nazwy "przewoźników" (prócz statku Queen Mary - obżydliwie drogi bilet). Chodzi mi o to, że samolotem już latałam, a zależy mi na poznaniu czegoś nowego, taki tygodniowy rejs byłby zapewne niezykle ekscytujący. Połączenie podróży przez Atlantyk plus podróż w Stanach... super. Dodam, że wpisując w GOOGLE jakąkolwiek frazę związaną z podróża statkiem do USA nic konkretnego się n...
  • Czy ktoś z Was był może na rejsie na którejś z wysp karaibskich (chodzi mi szczególnie o Grand Cayman i Bahama)? Czy obywatele polscy potrzebują wiz na te wyspy podróżując takimi wycieczkowymi statkami (bo że ogólnie potrzebują wiz do tych zamorskich terytoriów brytyjskich to wiem, ale chodzi mi o jednodniowych turystów) z terytorium Stanów? Może macie jeszcze ewentualnie jakieś cenne wskazówki dotyczące tych rejsów? Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi!
  • WOW, wyglada na to ze hmm nie wiem od kiedy ale sprawqdzalem poleczenia do balic na 29-28 Wrzesnia 2005 i pokazuje zarowno Orbitz.com jak i United.com ze beda loty bezposrednie ... Chicago, IL (ORD) to Krakow, Poland (KRK) 776.79 USD per person Leg Flight info Date Depart Arrive Stops 1 United Airlines 4778 (Operated by Lot Polish Airlines) Sep 19 5:30 pm ORD 9:50 am (Next day) KRK Non-stop 2 United Airlines 4777 (Operated by Lot Polish Airlines) Sep 28 4:35 pm KRK 7:3...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się