rezonans

(4 wyniki)
  • Cześć! Właśnie przeczytałam na stronie ZUM Poradnik dla rodziców dot. cystografii mikcyjnej i w jednym z podpunktów napisane było, że porównywalnymi badaniami (oczywiście nie kosztowo) są tomografia komputerowa lub rezonans magnetyczny. Bardzo boję się cystografii u mojej 3,5 letniej Córeczki. Proszę o Wasze opinie... i pozdrawiam ciepło
  • Dziewczyny, gdzie w Warszawie można odpłatnie zrobić rezonans magnetyczny oczodołów? Pytam, bo teściowa dostała skierowanie, na Kasę nie ma szans na ten rok, a jak dzwoniłam do kilku placówek prywatnych to epidemia - sprzęt się popsuł. Dzięki AW
  • W zwiazku z podejrzeniami o mikroubytki w mozgu mamy 20.07 o 8:30 badanie zwane rezonansem mozgu. Odbedzie sie to w Instytucie Matki i Dziecka.. Myszola uspia, wiec wczesniej musi byc co najmniej 6 godzin na czczo... Martwie sie i boje. szczegolnie dlatego, ze wszystko na mojej glowie... Samotne matki latwo nie maja...
  • Gdzie Twoja coreczka miała zrobiony rezonanas magnetyczny w Szczecinie i kto ją skierował? Czy mozna zrobić prywatnie? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się