rezonans

(3 wyniki)
  • Wróciliśmy ze szpitala z rezonansu i w sumie dalej nic nie wiemy tyle tylko, że nie ma ekspansywnej przyczyny zmiany mózgowia (tak mamy napisane na wypisie) , które byłoby odpowiedzialne za uszkodzenie nerwu... Mała nie ma guza ucisku w główce itp. neurolodzy mówią żeby darować sobie konsultacje okulistyczne bo to niewiele da. W główce znaleziono dwa takie miejsca gdzie jest zaburzony bądź opóźniony proces mielinizacji (wytwarzanie osłonki na nerwie). Impuls nie idzie prawidłowo...
  • czy Wasze dzieci niedowodzące były przebadane tomografem lub miały robiony rezonans magnetyczny? Czy w przypadku niedowidzenia są to ważne(niezbędne?) badania?
  • jestem(8)

byłysmy w Poznaniu...przepraszam że dopiero teraz ale czekałam na oficjalne wyniki...niestety rozczarowały mnie strasznie.przy wypisie rozmawiałam z doktor która zajmowała sie tusią w klinice mówiła ,że rezonans jest zły i że są zmiany w mózgu.tzn uszkodzenia szarych komórek trzeba dużo ćwiczyć...rehabilitacja itp.dostałam wyniki i co...opóznione etapy rozwoju fizjologicznego...nadal nie wiem dlaczego się przewraca skąd te zaburzenia równowagi...czyli jestem w punkcie wyjscia...i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się