Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      robaki

robaki

(5 wyników)
    • witam! moj syn ma 6 lat.od kilku tygodni jest jakiś apatyczny,ma czesto bardzo podkrazone oczy jakby był np.nie wyspany.mozna do niego mówic,a on nic-nie zaskakuje,ze cos do niego sie mowi.jest jak obecny nie przytomny. mial robione badania i wszystko jest ok.ogolnie jest zdrowym chlopcem.to co mu moze byc?moze mozna cos podac,co by go troche pobudziło do zycia?
    • Witam, Mam pytanie moze macie pomysl jak pomoc mojej prawie 2,5letniej coreczce, ktora od ponad mies ma kaszel. Poczatkowo kaszle normalnie, jak kazdy z nas czasem odkasluje a potem ten kaszel zaczyna byc odrywajacy sie, slychac ze jej cos wisi w tym gardle i przeszkadza. Najgorzej jest rano po wypitym mleku (czysty bebilon pepti)ale teraz kaszle tez w czasie drzemki w ciagu dnia, wczoraj przed spaniem, czasem w ciagu dnia. Dostaje od srody Zyrtec 10 kr. ale poki co bez poprawy, moze m...
    • Od 2miesięcy leczę synka, siebie i męża u homeopaty. Synek po kilku antybiotykach najpierw jest odgrzybiany. Potem w planie odrobaczanie. Czy można to zrobić homeopatycznie? Czy najpierw lepiej dziecko przebadać? Jakie macie doświadczenia?
    • Kochani, Wy tu o psach już pisaliście, natomiast ja mam kłopot z moim kotem, już mam dość ciągłego męczenia szczepieniami tego zwierzaka, to przeciwgrzybicznymi, to przeciw innym chorobom, to jest kot z przeszłością, o której nie chce mi się dużo pisać, gdy robi się trochę zimniej prawie natychmiast zapada na koci katar i natychmiast musi dostać antybiotyki, na wsiadanie do samochodu reaguje już badrzoźle, a jak ma wejść do weterynarza na następny zastrzyk, to już wszyscy mamy dość, mo...
    • Martini - już jestem - pomocy. Objawy: permanentnie nawracająca glistnica + związane z tym objawy jak częste wypróżnianie się, swędzenie 4 liter, itp., stany podgorączkowe (ot takie 37 - 37,3 - niby nic, a człowiekowi się nic nie chce robić). Ciągłe uczucie "jakby przeziębienia" + cos mi ciągle spływa do gardła. Z depresji już wylazłem, wmówiłem sobie, że nic mi nie jest i w sumie faktycznie patrząc z perspektywy czasu najbardziej pomogło. Neurolog wysokiej klasy (szpital w O...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się