rocha

(11 wyników)
  • Jak niektóre z was wiedzą mój nm jest sportowcem i zabiera czasem a raczej często :) Rocha na treningi. Oto kilka filmików jak mój syn trenuje, ja je uwielbiam i mogę oglądać w kółko. Zapraszam www.youtube.com/watch?v=AOnsQK0WuXM www.youtube.com/watch?v=bNi5bSVbcGE www.youtube.com/watch?v=zE4PKeznELs
  • od kilku dni miał rozwolnienie, nie wiedziałam po czym, myślałam że to może delikatny rota. Niestety później zaczął na siłę wstrzymywać i bolała go pupa, teraz co chwila leci mu tak brunatna woda z pupy i wtedy płacze bardzo, na noc założyłam mu pieluchę co poskutkowało tym że spuchł mu siusiak i nie mógł zrobić siusiu. byliśmy u lekarza na szczeście zrobił skiu ale siusiak nadal spuchnięty, ale obeszło się bez cewnikowania, pupa nadal boli i co chwila ta woda leci, przemywamy rivanolem...
  • obustronne... no masakra i nic dziwnego że nie dosłyszy, byliśmy na badaniach znaczy nm z nim był, kamerkę miał w uch i niestety płyn się zbiera, dobrze że w ogóle cokolwiek słyszy. dostalismy leki, za 4 ms kontrola i ewentualnie zabiego jak nie pomoże :(
  • kilka fotek z ostatniego weekendu w tym zdjęcia w naszym nowym nabytku MT od Sylwii :) picasaweb.google.com/aniamajer84/AlbumBezTytuU#
  • Mam nadzieję, że Tomek go polubi :P picasaweb.google.pl/dan.osita/MeiTai/photo#s5239173224739454834 Silvii & Dan
  • OMG! u Rocha poszło jakoś bezstresowo, a ta mała agentka tak kocha smoka że nie da rady, dzisiaj chciałam jej nie dać do zasypiania ale tak się darła że skapitulowałam po 20 minutach. nie płakała, darła się, krzyczała: daj mi smoka! normalnie zaraz policja przyjedzie bo sąsiedzi na bank zadzwonili że dziecko katuje :( jakieś pomysły? czy któraś z was próbowała tej moetody z odcinaniem smoczka po kawałku? działa to?
  • normalnie szok, wkurzal sie ze na 4 nie wszedzie moze wjechac to mu nm odkrecil i... pojechal :) niesamowity jest, smiga jak stary. oczywsicie juz kolana pozdzierane i lokcie ale pelnia szczescia!
  • no i strasznie się go przestraszył, zaczął uciekać ale cień za nic nie chiał się odczepić a mama potem pół godziny tłumaczyła i pokazywała o co z tym cieniem chodzi :) ale to było strasznie smieszne jak zwiewał przed tym cieniem :)
  • Dzisiaj mieliśmy imprezkę. Bardzo się udała, cała rodzina rozjechana więc byli sami znajomi. Zdjęcia zamieszcze jutro. Sto lat mały łobuzie!!!ps.moje dziecko aby uczcić swoje święto nauczyło się chodzić. Ps.2 od dzisiaj oficjalnie zmieniam na forum imię małemu na roch. To jego drugie imię ale wszyscy tak do niego mówią
  • normalnie jakaś nieprzytomna jestem, myślałam wczoraj o tym wieczorem i w końcu zapomnioałam ale na swoje usprawiedliwienie mam że Roch dziś do szpitala idzie na badania przed wycięciem migdała i nm z nim idzie i musiałam im wszystko przygotować a jeszcze Sońke do babci spakować bo babci samochód nie odpala i trzeba ją zawieźc i dzisiaj ranoi dopiero jak roch przyszedł to mi się przypomniało. Na szczęście nie sprtawdził od razu czy są prezenty tylko przyszedł do nas więc się wymknęłam niby że...
  • normalnie czuje się jakbym krzywdę dziecku zrobiła, no ale nie chciało to świństwo po dobroci dać się wyleczyć. wiem że to głupie bo jest wiele dzieci które już wielokrotnie miały antybiotyk no ale Roch jeszcze nigdy no i stresa mam. powiedziała lekarka że nie jest ostre ucho ale nieładnie wygląda i poradziła żeby przy jego poziomie niedosłuch nie czekać z drenami tylko zakładać od razu bo leki na tym etapie nie pomogą wiele, no i jutro dzwonię żeby się na wizytę dostać i na listę do dziekano...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się