Dodaj do ulubionych

Dobre rolety wewenętrzne

07.05.07, 00:10
Witam,
Mam prośbę, może ktoś mógłby mi polecić dobrą, solidną, sprawdzoną i nie
najdroższą firmę, gdzie mogłabym zakupiś ładne rolety wewnętrzne.
Dziękuje za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Taka jedna Re: Dobre rolety wewenętrzne IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.07, 07:29
      Z roletami wewnętrznymi problem polega na tym, że zwykle są mocowane na oknie
      i, w mniejszym lub większym, stopniu uszkadzają jego konstrukcję. Jak ktoś zna
      takie, które są bezpieczne i nie trzeba ich montować na suficie albo ścianie
      nad oknem, to natychmiast sobie takie sprawię!
      • Gość: alex Re: Dobre rolety wewenętrzne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.07, 12:11
        Jest na rynku taki system roletek materiałowych, który nawiesza się na ramę
        okna za pomocą haczyków (żeby sie nie przesuwały, to maja tasme dwustronnie
        klejącą i mozna je jeszcze przykleic do okna) ale niekoniecznie - przy myciu
        okien mozna latwo ja zdjąc, po umyciu okien znowu ząłożyć. roletka wisi sobie
        swobodnie przy ramie okiennej, wałek jest odkryty (nie ma kasetki). Moja
        znajoma kupowala taki system na Karmelkowej.
        • Gość: Taka jedna Re: Dobre rolety wewenętrzne IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.07, 13:07
          Jak roleta wisi na ramie okna to znaczy, że niszczy jego konstrukcję,
          niestety.
          • Gość: alex Re: Dobre rolety wewenętrzne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.07, 15:21
            jak roleta zawieszona jest na skrzydle okna za pomocą haczyków, bezinwazyjnie
            czyli bez wiercenia, ocierania itd.. to raczej nie narusza konstrukcji okna
    • Gość: aandraa Re: Dobre rolety wewenętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 20:11
      Ja polecam firmę LEMA we Wrocławiu ul. Kołłątaja 27/28. Zamawiałam u nich
      żaluzje pionowe już dwukrotnie i jestem bardzo zadowolona. Nie są bardzo drodzy,
      mają duży wybór i w ofercie mają montaż - z montażem nawet taniej to wychodzi:)
    • Gość: Piotr Nie polecam firmy Virtex z Tęczowej IP: 82.160.28.* 06.08.07, 07:33
      Właścicieli firma okres świetności mają zdecydowanie za sobą, co zresztą
      pokrywa się ze słowami samego Ryszarda Micherdy (twierdzącego, że najwyższy
      czas na emeryturę). Zachęcony opiniami pojechałem, umówiłem się, że dokonam sam
      pomiarów, aby telefonicznie uzyskać przybliżoną wycenę. Po opomiarowaniu
      faktycznie następnego dnia otrzymałem wycenę, ale kiedy umówiłem się na wizytę
      z żoną w zakładzie celem wyboru kolorystyki i rodzaju materiałów do rolet
      zaczęły się schody. Właściciel zapewniał mnie, że nawet jeżeli nie będzie go w
      zakładzie to zaraz podejdzie, bo mieszka bliziutko. W piątkowe popołudnie mimo
      korków przyjechałem z żoną i malutkim dzieckiem (którego nie mam z kim
      zostawić) o 16.25 (zakład pracuje do 17.00) i pocaowałem klamkę. Więc
      zadzwoniłem z prośbą o realizację wcześniejszych zapewnień. Znudzony głos
      właściciela wyjaśnił mi "Eee... a po co pan przyjechał [...] o Boże... dopiero
      przyszedłem do domu [...] eee, nie chce mi się" Po prostu ręce opadają, że nie
      potrzeba chyba komentarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka