rudy

(7 wyników)
  • Kilka dni temu zaginął rudy spaniel. Zwierzę ma krótki ogon i dwie obroże na szyi - brązową i niebieską. Jeśli ktoś z Państwa zauważył na terenie Świecia tego psa proszony jest o kontakt ze Strażą Miejską w Świeciu pod nr. tel.: 52-33-10-950.
  • prosze ma ktos malego kotka tak bardzo bym chciala rudego lub czarnego,zwyklego nie zadnego rasowego ...
  • jak w temacie szukam w świeciu i okolicy małej kotki do adopcji, koniecznie ruda , podjadę na miejsce dzieki za poważne odpowiedzi
  • witam. na małym rynku (przy sklepie ''jarząb'') siedzi mały rudo-biały kotek. widuję go tam już chyba z trzeci tydzień. ktoś wystawił mu miseczkę z jedzeniem no ale cóż z tego jak robi się coraz zimniej a on tam siedzi taki skulony i patrzy zapłakanymi oczkami na przechodzących ludzi. sama niestety nie mogę go przygarnąć ponieważ mam już kota który nie lubi towarzystwa innych kotów. może jest ktoś kto by przygarnął to maleństwo pod dach swojego domu. na pewno kotek mu się odwdzięczy miłoś...
  • Witam.Przyjmę lub kupię za niewielkie pieniądze kotka persa.Płeć kotka nie gra roli.Proszę o odpowiedź.Jeżeli znajdzie się osoba chętna-podam adres e-mail.Proszę o konkretne wpisy bez żartów.
  • Jak w temacie poszukuję pilnie kocura persa, na krycie dla mojej persiczki:-)kolor obojętny, byle był kocur.Data ważności ogłoszenia mija za 2 tyg, więc ogłoszenie pilne!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się