rudy

(5 wyników)
  • Mam rude włosy - naturalne:) I co za tym idzie bardzo jasną cerę. nie wiem jaki klor sukni wybrać. W białej wydaje mie sie że wyglądam ja flaga, tylko odrócona i moje rudziutkie włoski bardzo sie źle komponują z bielą. A w kolorach kawowych i beżowych wyglądam strasznie blado i nijako.nawet jak sie troche opale to nic nie da. Nie wiem już co robić. Proszę co sądzicie o sukniach do takich włosów? Jaki kolor wydaje się wam najbardziej odpowiedni. bardzo proszę o pomoc. dziekuje
  • z tego co pamietam i wyszukałam ;) to ty cleinko miałaś 13 maja slub o 12 (gratuljacje i wszystkiego naj) a ty rudza. wiedzmo planujesz ślub bodajze w sierpniu tez na tą godzine... mam do was ważne pytanie, jak planowałyscie/ planujecie harmonogram tego dnia? o której fryzjer? makijaz? ubranie sie? błogosławieństwo? dziekuje za wszelkie porady i odpowiedz...pozdrawiam martyna
  • szukam sukienki na wesele pod koniec wrzesnia. Nie mam zupelnie zadnego pomyslu,wiec czekam na jakies linki od was:-) zalezy mi by nie byla do kostek i miala zakryte ramiona(moze byc bez ramion + np jakies bolerko). a tak w góle jaki kolor polecacie do rudych włosów? pozdrawiam
  • Wiem ze ostatnio temat kwiatów jest omawiany z każdej strony, ale postanowilam zapytac Was o mój przypadek, bo wiem ze jest tu parę osób ktore sie na tym znają :) liczę na Was! Mam rude wlosy, będe miala dosyc prostą sukienkę w litere A (biala), makijaż będzie w kolorach zieleni, no i tu pajawia się pytanie - w jakim kolorze powinnam miec kwiaty? moze jakiś pomarańcz? a moze np biale kwiaty? Czekam na uwagi :)
  • Bardzo podobają mi się kalie, chcaiłabym miec z tych kwiatków bukiet ślubny, długie, rude kalie, do tego ten sam kwiat we włosach. Proszę o opinie czy bedą te kwiatki pasowały do sukni?? nawet nie wiem jak wybiera sie bukiet ślubny, na podstawie czego??? img213.imageshack.us/img213/8131/suknia002jv8.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się