rudy

(5 wyników)
  • ruda kotka?czy to możliwe ?, bo dotad nie spotkałam...
  • Witam,moja mlodsza suczka została pogryziona przez drugiego psa.Ran nie widac,ale zauwazyłam u niej z poczatku czerwony(wczoraj) a dzisiaj rudy mocz.Dodam ,ze pogryzienie bylo w okolicach drug rodnych :( Czy moglo dojsc do jakiegos urazu wewnetrznego?Bardzo prosze o szybka rade,czy jest to niebezpieczne... Dziekuje Wiki
  • chciałam sie spytac, czy forowicze rowniez zauwazyli znaczny wzrost populacji kotow (kotek) o masci szylkretowej? sama mialam w dziecinstwie takiego kotka i byla to prawdziwa egzotyka, nikt nie wiedzial, jaka to masc,kiedy o nim mowilam. moja bura kotka majac w miocie 4 kocieta urodzila dwa koty szylkretowe, a ja widze je coraz czesciej na zdjeciach i necie, u ludzi itd. do tego dzis zadzwonila do moich drzwi sasiadka z pytaniem, czy moj kot nie chodzi po klatce, pobieglam zobaczyc i fa...
  • Witam Posiadam psa chow-chow - rudego z jaśniejszymi miejscami. Od jakiegoś miesiąca zauważyłam, że te jaśniejsze miejsca ciemnieją. Myślałam, że to zabrudzenie, wykąpałam psa ale nie znikło. Po bliższych oględzinach okazało się, że wyrastają tam czarne włosy - jest ich dużo i te jaśniejsze, kremowe miejsca zaczęły się robić... szare. Czy to jakiś objaw choroby? Brak lub nadmiar czegoś w karmie? Czy po prostu taka uroda mojego zwierza? Pozdrawiam
  • Od 3 dni opiekujemy sie z kolezanka 9 kociakami (od 3 matek, jedna juz zlapana, odpchlona i odrobaczona, czeka na zakonczenie laktacji i sterylke, pozostale beda odlowione i czeka je to samo. Za slabe i za chude byly, zeby karmic, stad nasza decyzja o oddzieleniu maluchow). Pokemonki sa w wieku - na oko - od 2 do ok 4 tygodni. Oczywiscie sa nie tylko pod nasza opieka, ale rowniez weterynaryjna. Teraz do meritum. Jeden z maluchow, z tych najmlodszych, ma bardzo wzdety brzuszek. M...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się