rudy

(9 wyników)
  • Bo ja oczywiscie nie i to ze wzgledow czysto zdroworozsadkowych. Mianowicie, rude dzieci, jak jeszcze corka, to nic, jakos ujdzie, ale rudy i piegowaty facet to jakas paranoja. Ufff, jak dobrze, ze nie jestem rudy i piegowaty
  • Co robić ? www.gothic-girl.website.pl/gallery/02/slides/04-misha002.html
  • tak na naszym forum... jest mloda piekna madra i ma tylko jedan wade dwie , dwie wady ma dziecko i meza czy myslicie ze zaryzykuje wszystko to dla mnie? Madziu ciagle mysle o tobie
  • lisy przewaznie sa rude zwlaszcza tomasze nie wiem czemu, ale takie cos narzuca mi sie po piatkowowieczornym programie tv, gdzie prezenterzy w innych programach ubrani byli powaznie, mieli stonowane krawaty etc, a redaktor lis zalozyl garniturek przedsiebiorcy pogrzebowego i czarny jak wegiel krawat, coby gestem poplakac jeszcze przed smiercia papieza. cus mi smierdzi. no to tyle
  • ...czyli o napisach na murach. Jakie sa? Odkrywcze? Wulgarne? Zabawne?
  • Zyla sobie raz pewna blondynka bo nawet blondynki zyja tylko raz! miala juz dosc zlotych rybek, wycienczonych, odbarwionych dryfujacych w stawie zadzwonila wiec do wrozki i zlozyla zamowienie na 7 krasnoludkow chwile pozniej w izbie krzatalo sie ochoczo 7 mezczyzn kazdy po 2,50 m wzrostu - bardzo przepraszam panow, ale kim panowie sa? ciag dalszy nastapi jesli go dopiszecie bardzo serdecznie panstwa pozdrawiam :)
  • czy udało wam się kiedyś spojrzeć na "zachowania godowe" człowieka tak, jakby był innym gatunkiem, z ciekawością pozbawioną zaangażowania emocjonalnego? co przede wszystkim rzuca się w oczy?
  • Dzieci i nie tylko one naśmiewają się z osób otyłych,grubych.Myslą że są one gorsze.Jak temu zapobiec jak zatrzymać machine która już ruszyła?
  • Mam chłopaka, z którym mieszkam od 5 lat, na kocią łapę. Chciiałabym, żebyśmy byli małżeństwem, ale On jak na razie twierdzi, że musi być na 100% pewny. Ale nie o tym chciałam pisać. On jest naprawdę wspaniałym człowiekiem, niejednokrotnie mi pomógł, jest cierpliwy, wyrozumiały i naprawdę czuję się przy Nim cudownie. Ale ... nigdy mi nie powiedział, że mnie kocha. Kiedyś na ten temat rozmawialiśmy i stwierdził, że On woli robić niż gadać. I tu pojawia się moja głupia natura (?). ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się