rudy

(6 wyników)
  • bardzo ciemno miedziana, miejscami wpada to to w brąz. dziwnie mi.
  • to ma taką minę a) bo się cieszy b)bo jest przerażony? P.S się nauczyłam wklejac fotki w końcu :) [img] fotoforum.gazeta.pl/photo/1/kf/jg/n9cy/3dYMbPemb4rdbY1RNX.jpg[/img]
  • muzułmańskie strony. Tam przynajmniej dziewczyny skromne, nie to co tutej - rója i poróbstwo. [img]https://www.picscrazy.com/image/BurqaIranButtCrack.jpg[/img] Tylko popatrzcie na te zdzire w zielonym, jak rudymi kudłami bezwstydnie świeci. Chrześcijanka jak nic. Szkoda słów.
  • dziś po okło roku tam nieobecnosci weszłam na strone grono.net i zaczelam czytac mnostwo nigdy nie odebranych wiadomosci. jedna z nich (calkiem swieza, bo ma dopiero 4 miesiace) mówi mi: [i]myślę, że fajnie mieć rudowłosą przyjaciółkę, która kiedyś przespała się z Twoim facetem. Pozdrawiam..[/i]. napisal to ktos, kto kiedys byl moim znajomym bo pamietam NICK, ale z nikim mi sie nie kojarzy po takim czasie. zastanawiam się też, czy to pisze owa ruda, czy to jakis tajniak, ktory ją ...
  • Chcę już być ruda, musze coś zmienić a nie mam kasy na takie grubsze zabawy u fryzjera. No i za mną chodzi od wczoraj głupia myśl żeby sobie kupić rozjaśniacz i rudą farbę i poeksperymentować w domu. Mam 10 dni bezpłatnego wolnego < :/ > w związku z czym jak coś nie wyjdzie to będę mogła się ukryć przed światem :) Tylko się boję, że z moich prawie czarnych wyjdą jakieś zielone albo oczojebne marchewkowe zamiast miedzianych ... Robiła tak która sama kiedyś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się