rudy

(9 wyników)
  • Co oznacza kępka rudych włosów wyrastających centralnie z pępka w 6 miesiącu ciąży? Matka dziecka jest blondnynka... Zna ktos podobne przypadki?
  • witam mam ciemne włosy a mój mąż jest bardzo jasnym blondynem - czy jest możliwe ,że nasze dzieci będą rude ? czy może któreś z rodziców musi mieć ten kolor włosów ?
  • Ja cały czas farbuje włosy na kolor czarny,naturalny kolor to kasztan prawie rudy.Mój mąż jest szatynem.Jaki kolor włosów bedzie mieć moje pierwsze dziecko?Proszę o odpowiedzi z góry dziękuje.
  • witam wszystkich, pisze, bo od jakiegos czasu głowe zaprzata mi jedna rzecz: otóz ja i moj przyszły mąż bardzo pragniemy mieć maleństwo!!!Może to głupie co teraz napisze ale obawiam sie jednej rzeczy...otóż ojciec mojego B. jest z natury rudowłosy..podobnie jak jego rodzeństwo...,mama z kolei jest blondynką, natomiast ja i moj B. mamy z natury włosy ciemno blond a ja nawet jestem bardziej szatynką...jeśli chodzi o moja rodzinę to ani w bliższej ani w dalszej nie ma osób rudowłosy...
  • witam wszystkich, pisze, bo od jakiegos czasu głowe zaprzata mi jedna rzecz: otóz ja i moj przyszły mąż bardzo pragniemy mieć maleństwo!!!Może to głupie co teraz napisze ale obawiam sie jednej rzeczy...otóż ojciec mojego B. jest z natury rudowłosy..podobnie jak jego rodzeństwo...,mama z kolei jest blondynką, natomiast ja i moj B. mamy z natury włosy ciemno blond a ja nawet jestem bardziej szatynką...jeśli chodzi o moja rodzinę to ani w bliższej ani w dalszej nie ma osób rudowłosy...
  • -- czestc w tym tygodniu dowiedzialam sie ze jetem w ciazy najpierw testy , pozniej poszlam do lekarza a ten odrazu zrobil mi USG i powiedzial ze nie jestem w ciazy ale dla penosci zrobil mi test - pozytywny , wiec pobral mi krew przedwczoraj mialam wyniki - i tez pozytywny , i zrobil mi termin na dzisiaj , dzisiaj znowu nie zbadal mnie tylko zrobil USG i nic nie powiedzial tylko ze to moze byc to - i kazal przyjc w poniedzialek na kolejne USG, - ja musze byc na samam poczatk...
  • Wiem ze ten watek apropos farbowania wlosow byl juz 100 razy poruszany, ale dzis kolezanka tak mnie nastraszyla ze musze do Was napisac. Po zakonczenia 12 tyg c, zafarbowalam wlosy farba Belle Color (Garnier)bo juz nie moglam patrzec na odrosty. Czy ktoras z Was uzywala tej farby w ciazy i bylo cos nie tak z dzieckiem? Sama juz nie wiem co myslec - jedni mowia ze to szkodzi , a inni ze nie... :(
  • Kochane mamusie, czy wierzycie w to, że jak sie w cięży będzie się farbować włosy to dziecko urodzi się rude. Wiem ,że na tem temat było wiele postów i do dzisiaj z tego się śmiałam, ale w jednym przypadku się sprawdziło. Pocieszcie mnie i podajcie przykłady, że jest to tylko głupi zabobon :) Co w ogóle o tym sądzicie? pozdr. JM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się