rudy

(6 wyników)
  • Witam, w piatek wieczorem wyszła na spacer nasza buro-ruda kotka "BUNIA" i dotąd nie wróciła. Ma około roku. Mieszkamy na os. Prusa- blisko nowego przedszkola. Może ktoś z Was napotkał ja na swojej droze, bądz przygarnął????? Bunia jest strasznym przytulakiem, więc jeżeli ktos ją złapal nie miał problemów z oswojeniem ale synek bardzo za nią tęskni i czeka na jej powrót. Znak szczególny- na brzuszku ma górkę- przepuklina od urodzenia, która miałabyc teraz usunięta razem ze sterylizacją. Będę ...
  • 8 stycznia 2011 w Pruszkowie pobliżu skrzyżowania ul. Wojska Polskiego i Armii Krajowej i Wojska Polskiego znaleziono małego rudego psa. Pies na oko w wieku ok 4-5 lat. Pies miał obrożę i smycz. W chwili obecnej pies znajduje się w schronisku. Właściciela proszę o kontakt pod numer 501-689-715.
  • W piątek po południu wybrałam się z córką do logopedy ale ponieważ miałyśmy chwilkę czasu to poszłyśmy do sklepu zoologicznego obok dworca PKP aby kupić karmę dla naszych kotów. I tu kończy się miła opowieść a zaczyna kocia tragedia… Otóż w sklepie zoologicznym tuż przy wejściu stała klatka w jakiej kiedyś mieszkał mój chomik (naprawdę niewielka) a w środku … mały, rudy kotek. Kotek spał w resztkach żwirku i we własnej kupie i moczu. Obok stała pusta miseczka. Kot nie...
  • a konkretnie w okolicy Faraona taki ładny, duży, puchaty w olbrzymim ogonem - no i jak w temacie jasnorudy - zna go ktoś? bardzo chcę żeby zamieszkał u mnie ale dawno go nie widziałam. a może jest czyjś (najbardziej to mnie interesuje - nie chciałabym ukraść komuś kota)? wygląda dość czysto.
  • Od rana siedzi na klatce w bloku na Osiedlu Bolesława Prusa. Czarno-rudy. Nie ma prawego oka. Może komuś zginął lub ktoś przygarnie?
  • Wczoraj pojawiła się na drzwiach kartka że z powodu remontu w EC Pruszków nie będzie ciepłej wody na osiedlu Staszica w dniu dzisiejszym Może ktoś orientuje się czy remont przeprowadzono po jakieś awarii, czy też było to zaplanowane działanie Awarię potrafię zrozumieć ale jeżeli remont sieci ciepłowniczej zaczyna się w pażdzierniku to ktoś ma naprawdę nierówno pod sufitem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się