rudy

(8 wyników)
  • Proszę o opinie na temat P. Marcina z Salonu Fryzjerskiego ,,U Rudej''. Czy warto się do niego wybrać. Chodzi mi o strzyżenie i koloryzację. Czy może wybrać kogoś innego z tego salonu?
  • Przygarnę kotka, bardzo zależy mi na rudo-białym. Kotka moge wziąć odrazu do domu gdzie bedzie mial bardzo dobre warunki.
  • przygarne małego rudego kotka z wałbrzycha moj nr662614484
  • witam nie wiecie czyje to tico??? wiem ze ten koles mieszka gdzies na podzaczu
  • 11 LIPCA 2011 R ZAGINĄŁ RUDO-BIAŁY PIES NA STARYM ZDROJU-WAŁBRZYCH,MA NA IMIĘ DŻEKI, POWINIEN MIEĆ CZERWONA OBROŻĘ,JEST BARDZO UFNY KAŻDEMU. BARDZO ZA NIM TĘSKNIMY BARDZO BĘDZIEMY WDZĘCZNI ZA JAKIEKOLWIEK WIADOMOŚCI. KONTAKT: 724840362 GG-6672235
  • Problem w tym że inni to wiedzą a oni mają to w d...a jak przyjdzie co do czego to będą fachowcami ! jak Lubiński przygarnie Turlińskiego to przecież powie że ma doświadczenie w pracy w samorządzie jako radny czyli jest fachowiec nie ?? a tak ogólnie to kiedy po wygraniu stołka ktoś się interesował tym co myślą ludzie ?? zawsze potem mianuje się kolegów z drużyny i oni zawsze są fachowcami a Lubiński po podpisaniu cyrografu z SLD na pewno zapłci im stołkami w ratuszu ! jak jest ta...
  • gdzie najlepiej w okolicy zawieźć auto - do wyklepania tylni słupek i pewnie lakierowanie ? Ile taka przyjemność orientacyjnie kosztuje ?
  • Przyjmę RUDEGO kota (lub kotkę) w wieku do 1 roku. Tel. kontaktowy: 696-463-098 (Tomek). Pozdraw :):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się