rudy

(17 wyników)
  • co się stało z tą ruda koleżanką Kasi z Plebani?
  • czy ta ruda, co w ręczniku biega po mieszkaniu Andrzejka MjM to Jolka (jak ostatnio ją pokazywalili to zrudziała) ? Taka jakaś podobna ... Czyzby aktorki się juz na stanie skończyły i ma teraz miejsce dubel. I już widzę 5 Martus w róznych odsłonach, Szymonów kilku, Małgoś itp. I trzeba by zgadnąc która to ta właściwa, hm .. Ale by się działo
  • No bo Paweł i Krystyna bruneci, Aga blondynka-wprawdzie farbowana. W całej rodzinie nikt nie jest rudy
  • Nie oglądam wszystkich odcinków i mam prośbę - w jakich okolicznościach oni strzelili to dziecko.
  • Hahahhahahahaha padłam :D
  • Taaa, nie ma to jak najpierw zrobić dziecko, a potem chcieć je usuwać www.m-jak-milosc.pl/?module=MultimediaModule&controller=Photo_StoryShow&id=6452&img=37264 Ale nie zrobi tego, przecież potem były w kulisach fragmenty jak jest w szpitalu, Tomek przy niej, Budzyn z kwiatami, i ona tam coś mówiła "nigdy wcześniej się tak nie bałam", to wyglądało raczej na ciążę zagrożoną. Ja obstawiam- że najpierw będzie chciała usunąć ale tego nie zrobi, potem się okaże że ciąża zagrożona, a Tomek widz...
  • które aktorki z Klanu rozbierały się? na pewno Czesia od Darka, miała rozkładówke chyba w CKM albo czymś takim. Również Grażynka, ale jak była młoda, latała nago w jakimś filmie polskim. Która jeszcze?
  • Nie moge patrzeć na tą ruda Anię , dziewczyne Igora, nie dość ze okropna, to i nie umie grać. Tragedia na kółkach :((((
  • Czego wczoraj ten Marcin(?) taki był? i dlaczego Tomek powiedział tej rudej,że nie chce jej znać? :)
  • nie oglądam seriali zbyt intensywnie, kiedyś oglądałam "matki, żony i kochanki" i zawsze myślałam, że ten mały, którego gra damięcki, to syn Jerzego- Englerta, a teraz się okazuje, że nie! więc jak to było? wyjaśnijcie mi kobitki:)
  • Właśnie oglądam Klan i scenę przytulanka Oli z Norbetem. Ten piękny rudzieec ma tak potworne odrosty, że zwątpiłam, czy ten rudy to jej czy ze sklepu z art. fryzjerskimi. No tak się zapuścić... Charakteryzator nie widzi abo kamerzysta??
  • stać się w serialu M jak Miłośc to śmiertelmy wypadek Mareczka. Już się nie da oglągać tego szajsu bez poczucia totalnego zażenowania.
  • Myślałam, że będzie umierał do wrzesnia, a ten tylko lekkie wstrząśnienie ma i już gada:( Bez sensu, widac tylko po to wymyślili ten wypadek, żeby dziennikarzyna pojął, że ma do czynienia z chodzącym ideałem w postaci doktorka:/ Phi.
  • Czy nie wydaje się Wam mocno naciągane, że ruda, na którą leci co drugi samiec, musi podstępem zdobywać męskie nasienie? Jakoś nie chce mi się wierzyc, żeby Tomuś Wielkousty tak ją w sobie kiedyś rozkochał, żeby nie mogła teraz związać się z kimś innym i zalożyc z nim normalnej rodziny... Oburzenie i wyjście z proszonej kalacji Sandry - lekko żenujące, zważywszy na jej przeszlość i liczne gierki damsko-męskie...
  • [i]W końcu stanie się to, co było nieuniknione: Marta Wojciechowska (Dominika Ostałowska) pozna całą prawdę o romansie Andrzeja (Krystian Wieczorek) i Agnieszki (Magdalena Walach). Jak do tego dojdzie? Przez przypadek podsłucha rozmowę męża z kolegą z kancelarii - Adamem Wernerem (Jacek Kopczyński). To on zobaczy wspólną fotografię Olszewskiej i Budzyńskiego. Domyśli się, że łączył ich romans. Agnieszka nie przyzna się, że jej kochankiem był Andrzej. Natomiast Budzyński da się podejść przyja...
  • Oglądam na TVP2, na Polsacie oraz przede wszystkim AXN. Trochę wszystkie serie mi się mieszają. ;) Ale i tak najbardziej czekam na New York z Gary Sinise. Co do pozostałych mam wątpliwości: Miami ma piękne widoki i kolory ale nie znoszę Rudego. Las Vegas ma trupie kolory i też nie lubię głównego aktora ale jest go mniej niż Rudego w Miami. ;) I tak oglądam wszystko bo seria jest świetna ale chciałam zaznaczyć, że gdybym miała wybierać nr 1 to New York a przy nr 2 miałabym problem.
  • .... temu się zatrzymałem. Ale wczoraj nadrobiłem, tzn zadziwiłem sie, że Elzbieta(zdaje sie rozwódka) nie wie, że nie żyje jej ojciec A Maciuś to juz taki chłop, że Ryśku musi mu mówić, chyba-Maciusiu, rączki na kołderke! A dodarkowo, Lubiczowa została babką i matka ( amm nadzieje, że nie równocześnie) Ola ma proste włosy Chłopiec z banku ma dziecko oj, porobiło soe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się