Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      rudy

rudy

(7 wyników)
    • to pytanie głównie do facetów, prosze o szczere odpowiedzi, ostatnio rozmawiałam z moją koleżanką, ktora ma rude włoski i nawet nie wyobrażałam sobie, że to dla niej taki problem (a jest śliczna naprawde!)
    • bardzo piękne,zgrabne i powabne zachwycające, urokliwe zjawiskowo cudowne No, może przesadziłem. Ale tylko troszeczkę. :))
    • Wasze gusta?Czy temperament ma związek z kolorem włosów?Przykłady?
    • ...ale gdybym dorwała ten rudy łeb....!!!!!
    • i kasztany w kieszeni, ale zawsze ale to zawsze... zakochiwałam sie zimą;-) ciekawe dlaczego?;-)
    • Stare dowcipy,ale niezmiennie mnie bawią.A jakie sa Wasze ulubione dowcipy? 1.Zona podejrzewała męża o zdradę. Nie wiedziała jednak z kim ją mąż zdradza, więc za namową koleżanki postanowiła sprawdzic jego ubrania. Jesli znajdzie jakiś rudy włos-to kochanka jest ruda, jesli blond-blondyna,czarny-brunetka. Szuka więc ,szuka,ale nie może znaleźc żadnego włosa!Przychodzi i taka bardzo mocno wkurzona i krzyczy do męża: - Wiesz co Zenek! Ty to nawet łysej nie przepuscisz!:) 2. rozmowa d...
    • ... za oknem świeci Słońce, ostatnie tchnienie jesieni, co liście zrzuca z drzew, mieni się droga kolorami, szeleszczą pod stopami liście, jesienna niedziela ... :-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się