Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      rudy

rudy

(10 wyników)
    • to pytanie głównie do facetów,szczere odpowiedzi please, ostatnio rozmawiałam z moją koleżanką, ktora ma rude włoski i nawet nie wyobrażałam sobie, że to dla niej taki problem (a jest śliczna naprawde!)
    • tzn takei farbowane kasztanowe bardziej??:)
    • Jeśli wasza żona po kilkunstu latach szczęśliwego małżeństwa przefarbowała by się na rudo wiedząc, że jest to jedyny kolor którego nie lubicie to co by to dla was zdrowych ludzi oznaczało? Ja zdaniem żony jestem mało normalny jeśli nie numiem tego zaakceptować i najlepiej by się ze mną rozeszła bo jestem chyba zbyt mało tolerancyjny. A mnie to doprowadza do szału no bo jak tu żyć nagle z kobietą która mi się po prostu nie podoba. Gdyby to było wszystko byłbym w stanie wybaczyć ale...
    • Wyjeżdżałem na ósemkę z podporządkowanej i na przeciwko stała dziewczyna (bynajmniej nie sprzedawała grzybów). Była piekna,ruda z długimi włosami i nienaganna figurą. Ciągle się zastanawiam dlaczego?
    • panowie... we czwartek kolega przyprowadzil do firmy :) swoja panienke... panna miala tak krotkie szorty ze nic innego w firmie nie bylo widac tylko te nozyska na obcasach po co tak eksponowac nogi... i jeszcze przylazic do biura gdzie ptacuja przyzwoicie ubrane wykszalcone dziewczyny... ktore bynajmniej, nie musza obnazac ciala zeby zwrocic na siebie uwage i zablysnac jak bym na miejscu kolegi kazala jej czekac na dole w poczekali - taki obciach... rude pudlo na obcasach w krot...
    • Wczoraj zostałam porażona zjawiskiem, które weszło do autobusu: Jakieś 18 lat, eleganckie śliczne cieniutkie kozaczki na szpileczce do pół łydeczki, wyżej ok.20 cm nóżki okrytej jedynie cieniusieńkimi rajstopkami, wyżej spódniczka mini z jakiegoś cienkiego materiału sięgająca max. do połowy uda, dalej kusa kurteczka do pasa ledwo, jeszcze wyżej długie falowane rude włosy, swobodnie powiewające. Zjawisko zrobiło wrażenie na młodych zwłaszcza mężczyznach i chłopakach, którzy siedzie...
    • Co o nich myślicie ? Ponoć są fałszywe, namiętne i zmysłowe, jakieś jeszcze ? Tyle stereotyp. A naprawdę ?
    • rude kapsko!! Rude owlosienie na piczy, a do tego bladej piczy, ooo, to juz tragedia!!! Mialem z takim koszmarem do czynienia. Niby ladna , naturalna blondynka, a brocha ruda i blada jak slonina z podgardla knura. bleeeeeeee
    • Masa Atomowa: Przeciętnie można się spodziewać 59, ale znane są izotopy wahające się od 50 do 180. Występowanie: Nadwyżka ilości w obszarach miejskich. Właściwości chemiczne: 1. Charakteryzuje się ogromnym powinowactwem ze zlotem (Au), srebrem (Ag), platyna (Pt) oraz szlachetnymi i półszlachetnymi kamieniami i minerałami. 2. Zdolna do absorbowania ogromnych ilości drogich substancji. 3. Potrafi nagle eksplodować pozostawiona sama z mężczyzna. 4. Nierozpuszczalna w płynach, jednak ...
    • Rzeczywiście uważacie je za takie jak w kawałach ? Czy może to jest tak, że macie do nich słabość i waszą obroną jest wykpienie obiektu słabości ? A może to zasługa zazdrosnych brunetek ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się