rudy

(5 wyników)
  • Mam pytanie do normalnie myślących. Interesuje Was to czy rudy jest rudy, czy kaczka to praczka, blida, marycha paligówna i reszta tego medialnego gówna którym zatykają wam oczy i uszy żyjący w odrealnionym świecie celebryci z wiejskiej ? Bo mnie to wali i zamykał bym w czubach każdego z lewej i z prawej kto się tym emocjonuje i się to to kłoci. Mnie interesuje 6 zł za paliwo ku..., to że w tym roku nie było podwyżek inflacyjnych w mojej firmie. A jak widzę jakiegoś pojeba który mało się...
  • [sonda=czy bedziesz glosowac na rudego ?] [*]tak [*]nie [/sonda] Poprzedni post skasowala jakas pontonowa d.... Te moder nie podskakuj ok ? bo zdradzasz swoje upodobania polityczne. To forum miasta i jako jego mieszkaniec mam prawo zapytac sie o polityke wiec nie fikaj. Wedlug onetu rudy, pomaranczowe zachodzace slonce tatr z pontonu obywatelskiego przegrywa z cmkiem w 2 rundzie. wypowiedz sie jak bedziesz glosowac jako Ciechanowianin. a ty moder sie nie wtracaj bo to nie twoja obo...
  • 18.12 kolega miał wypadek na trasie Płońsk - Ojrzeń. Właściciel psa aktualnie przebywa w szpitalu w ciężkim stanie. Z samochodu uciekł pies za którym niesamowicie tęskni dziecko - nie pozwólmy by te święta obchodzone były w płaczu i smutku. Będę niesamowicie wdzięczna za trzymanie kciuków za powrót do zdrowia Marcina oraz rozglądanie się (i przekazanie znajomym) informacji o psie. Podaję również link do ogłoszenia ze zdjęciem psa: ttp://i441.photobucket.com/albums/qq138/Cynamonowydom/Z...
  • z jego taki tuner jak zemnie ksiadz , mówil w reportazu o swoim nowym audi ktorego nawet sam nie tuningowal:), jak jest takim dobrym tunerem toczemu niebarl udzialu w sezonie 2005:) a dzielnie mowil przed sezonem ze bedzie bral udzial:D a stego co wiem to nie tylko on bral udzial w wyscigach na 1,4 mili z ciechanowa co prawda nie w sss ale na legalnych wyscigach w szymanach 2005:) co prwada nas zreprezetant ciechanowa zdobyl 1 miejsce , a nawet Piotr Krawczyk nie wspomnial w repor...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się