rynek

(90 wyników)
  • BILLBOARDY NA RYNKU Na ostrowieckim Rynku prezentowane są billboardy przypominające dokonania samorządu obecnej kadencji z zakresu budownictwa, sportu i rekreacji oraz rewitalizacji Śródmieścia. Na planszach o wymiarach 2 na 4 metry umieszczone są zdjęcia i wizualizacje nowej hali widowiskowo- sportowej, budowanego w Parku Miejskim amfiteatru oraz skweru przy kinie „Etiuda”. Billboard dotyczący sportu i rekreacji wymienia osiem nowo wzniesionych obiektów sportowych,...
  • Witam, powiedzcie mi proszę w jakie dni i w którym miejscu jest rynek w Ostrowcu lub jego okolicach.
  • Zapraszam na Rynek. Ok. 12 zjadą się autka w ramach imprezy Rage Race 2010. Pobędą u nas ok. 45 minut. Więcej na odpowiednich stronach :)
  • Wie ktoś kiedy wreszcie ruszy naprawa fontanny w rynku? od ok miesiąca jest tylko ogrodzone a nikt nie pracuje.
  • www.ostrowiectv.pl/1,1776-bedzie_fontanna%3f.html Czy 40 tys.zł dla takiego miasta jak Ostrowiec to za dużo aby doprowadzić fontannę na rynku do stanu używalności? To miejsce powinno być wizytówką miasta a staje się obiektem kpin i żartów ze strony mieszkańców oraz przyjezdnych...
  • Zrób Pan coś aby ta fontanna działała aby coś Pan zostawił w tej ostatniej kadencji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • "Wpadłem" z Portugalii specjalnie na II turę. Zobaczyłem Rynek - super, zobaczyłem schody - drugie super! Jeśli Inga będzie takim budowniczym jak Janek, to tylko na nią głosować Drodzy Ostrowczanie! Siporski (PO) ja poparł, Sułek (Samoobrona) też. Nie jest alternatywą TOS, no bo kto głosuje na TOS, ten wybiera PiS. (Po cholerę się TOS zblokował z PiSem?!) A w Portugalii życie płynie pięknie, autochtonom nie chcę się tam pracować (choć w pozostałych krajach Zachodu jeszcze bardziej)...
  • Witam Ciekawi mnie kiedy będa ogrodki piwne na rynku,gdzie bedzie mozna napic sie browara na swiezym powietrzu.I czy wogule beda? Pare lat temu to na 1 maja to juz stały,a teraz jakos nie widac zeby mialy stac.
  • No to teraz po spotkaniu Wigilijnym czas na spotkanie sylwestrowe na rynku. Czerwone Gitary wydają się wypośrodkowane ze wskazaniem na publikę sięgającą wspomnieniami wstecz. Ciekawe jak to wypali:) -------------- Wypromujmy Ostrowiec :)
  • Czy Grzybek dostawił już drugą część? I czy ktoś zgłosił się do UM o pozwolenie na postawienie innego ogródka niż dotychczasowy?
  • Poczekamy te 2-3 tygodnie i zobaczymy. www.ostrowiecka.pl/ostrowiec-swietokrzyski/miasto/3356-internet-zamiast-fontanny
  • "Po zakończeniu inwestycji ostrowiecki Rynek będzie stanowił dużą atrakcję miasta." "Zimą na płycie będzie znajdować się sztuczne lodowisko, latem natomiast miejsce to będzie służyć jako centrum spotkań towarzyskich. To właśnie tam będą odbywać się koncerty. Płyta Rynku zostanie uatrakcyjniona poprzez wprowadzenie dwóch poziomów a nowa granitowa nawierzchnia będzie służyć naszym mieszkańcom przez wiele lat. W miejscu dawnej trybuny powstanie kaskadowa fontanna z gejzerami." "Dużą atrak...
  • Ja...jestem zdania ,że jak już się coś robi, to trzeba porównywać z lepszymi od siebie, np. z Niemcami. Dla mnie jak tak przejeżdżam z boku to wiekszej zmiany nie widzę, no oprócz fontanny. Brakuje podświetlania zwłaszcza naziemnego. Ciekawe może były inne projekty. -------------- Jarosław Wilczyński Twoim Prezydentem
  • Jak dla mnie to jest jakaś porażka! Tak mi się to skojarzyło przy okazji propozycji Wojtka co by wieczór na rynku spędzić. Jedyna atrakcja tej granitowej pustyni jest wyłączana o 22, nie raz i nie dwa spotykałem po tej godzinie na rynku spacerowiczów, idących na rynek właśnie żeby popatrzeć na fontannę, światełka, szmery bajery i zastających wielkiego zonka. Jak dla mnie to jest strzał we własną stopę...a już całkowicie teraz kiedy przed 22 nawet nie jest zupełnie ciemno!
  • tu zdjęcie tylko małe... www.chrzanow.pl/news.php?mod=1&id=748#popwnd i...kamerka po prawej stronie na środku macie kamerkę i widać inną perspektywę:)
  • a na terenie browaru, czemu tak? Czy tam jest bezpiecznie?
  • Na stronie magistratu widnieje informacja że w najbliżsym czasie mają zostać udostępnione trasy wycieczkowe pod rynkiem. Tak bardzo mi zależało na tym. Nawet tu pisałem kiedyś. Teraz wreszcie Ostrowiec bedzie miał mozliwość czerpania dochodów z turystów. BRAWO DLA MAGISTRATU I PRAEZYDENTA
  • miasta.gazeta.pl/kielce/1,88456,5706753,Raport_z_rynku_nieruchomosci_w_Kielcach_i_regionie.html Ze w ostatnim akapicie napisali "w świętokrzyskim" to już wyczerpuje znamiona raportu???Tendencyjny artykuł kileckich redaktorków.Świętokrzyskie=kielce
  • Szanowni Państwo! W Wigilię świąt Bożego Narodzenia o godzinie 10.30 na ostrowieckim Rynku prezydent Jarosław Wilczyński i starosta Waldemar Marek Paluch podzielą się z mieszkańcami miasta opłatkiem i złożą im świąteczne życzenia. Tego dnia będzie również można spróbować tradycyjnych wigilijnych potraw, które będą rozdawane ze stoisk na Rynku. Spotkaniu towarzyszyć będą występy artystyczne, zorganizowane przez Miejskie Centrum Kultury. Z koncertem kolęd wystąpią między innymi uczniow...
  • Czy na rynku bedzie mozna obejrzec mecz Polaków ?? Bo słyszałem ze jakis tam telebim jest. Wiecie cos na ten temat ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się