rynek

(60 wyników)
  • a więć, jak pisała w poście o aptekach, zostałąm poinformowana, ze MARBERT ( Francja ) wprowadził na rynek 3 nowe marki, moim zdaniem maja za słabe wsparcie reklamowe, aby mogły zaistnieć w szerokiej świadomości. Są to ; 1.MARBERT BODy - preparaty do ciałą ( ok. 100 zł, opakowania białe w zielono-niebieskie pasy; w asortymencie m.in. maska błotn do ciała i cudnie pachnący żel po kapieli) 2. Aroma Fruits z Instytut GARRAUD France ( tak pisze) : kosmetyki po ok.40- 70 zł, oparte...
  • Ja wiem że o tym już było dużo razy, ale dzis jak się przeszłam przez rynek i zobaczyłam jak dużo tego jest i jakie sa smieszne ceny to ledwie się powstrzymałam, żeby nie fundnąć sobie tuszu Lancome za 15zl, czy Loreal za 20, czy jakiegoś "super" kremiku. Ja wiem,że to wszystko są podróby, ale może akurat ktoś miał taką podróbę i nie była aż taka zła?
  • Czasowo przebywam w USA i szukam kremow lub peelingow ktore moglyby mi pomoc w zlikwidowaniu brazowych plam po tradziku oraz dobrej maseczki nawilzajacej.
  • temat na czasie na pewno oklepany ale jest problem nie widziałam opinii o nowych modelach brauna 3390/3370 itd prezentują się ładnie ale jak to wygląda w porównaniu z resztą na rynku poproszę o pomoc
  • Jak sadzicie, jaka część POLSKIEGO rynku kosmetycznego jest najbardziej uboga w produkty lub też te produktu są kiepskiej jakości - pielęgnacja twarzy,włosów,ciała czy make-up? A może znacie markę której w Poolsce nie ma a powinna być?Czekam na odpowiedzi,i dzieki za pomoc.pozdro.
  • Dziewczyny, szukam plastrów oczyszczających Nivea lub Pond's. Kiedyś świetnie mi służyły, a teraz nie potrafię ich kupić.Czy wiecie coś na ten temat?
  • jak w temacie, chcialabym wypróbować coś nowego. Mam pięć rzęś na krzyż są krótkie i jasne, więć ciężko z nimi cokolwiek zrobić, ale staram sie ;)
  • piszcie >.. jakies propzycje, niekoniecznie kosmetyczne
  • Mam 30 lat. Jakiś czas temu dermatolog zdiagnozowała u mnie łzs (okolice nosa i brody). Dostałam maść, kremik taki jakiś półtłusty. wszystko ok, działa. tylko chodzi o to, że chciałabym używać czegoś co działałoby przeciwzmarszczkowo. Czy jest jakiś krem godny polecenia dla skóry z łzs, a działający przeciwzmarszczkowo? Dziękuję ze ewentualne rady.
  • Jak w tytule, Herbapol wycofuje się z kosmetyków. Gdyby ktoś nie wiedział, to jeszcze jest czas na zrobienie zakupów(do wyczerpania zapasów). Ja zakupię chyba peeling normalizujący z malinami, bo rzeczywiście działa. Pozdrawiam!
  • Kobietki wiem, ze temat jest czesty, ale mimo wszystko prosze was o rady. Mam 25 lat i mam wrażenie, ze coraz wiekszy problem z naczynkami i żylakami - chodzi mi o nogi. W niewielkim stopniu problem dotyczy też twarzy. Co robicie, aby zapobiec tym zmianom ? Na rynku jest masa kosmetyków, ale które z nich warto stosować? Ja obecnie stosuje " AKTYWNY KREM REDUKUJĄCY PAJĄCZKI z firmy AA " czy cos daje to ciężko powiedzec, bo stosuje go dość krótko. Jedno większe naczynko na nodze ch...
  • dziewczyny, skonczyla mi sie ziemia egipska z Bi-kor-u i widze, ze ta wlasnie jest juz niedostepna na rynku. Podpowiedzcie prosze jesli sie orientujecie, ktory odcien z Ikos czy lavertu bedzie podobny do bikora??? Zakupilam przez neta ikos mediterran i masakra, pomaranczowy kolor. Ja potrzebuje brazowego odcienia...
  • Pisałyście niedawno na forum, ze w tym roku ma być krótki come-back zapachu In love again YSL. Czy wiadomo kiedy rozpoczć polowanie ?
  • byłam w tym tygodniu w Szczecinie i przeżyłam szok.na tamtych rynkach (ja byłam na tzw Manhatanie,ale nie wiem gdzie jest dokładnie byłam pieszo-to niedaleko a rodzina mieszka przy ZDZ na Unisławy)można dostać kosmetyki z Niemiec za pół dzrmo np. Air Wear L'oreal kupiłam za 25 zl,nowy tusz L'oreal którego nie ma w Polsce Lash Architect(efekt sztucznych rzes -lepszy od Boujrois)za 20zl.ww Boujrois jest za 35-40 zl.Są to na pewno oryginały bo się znam(wy na pewno też byście rozpozna...
  • Robię właśnie w firmie (jako technolog) recepturę soli musującej do kąpieli. Mam do Was takie pytanie, czego oczekiwałybyście od takiego produktu, jakich właściwości, cech, jakiego koloru, zapachu, itd. Zbadałem dostępne na rynku produkty (zaledwie kilka) i chciałbym zrobić coś naprawdę dobrego - fajny towar :) To co jest dostępne raczej rozczarowuje. Czekam na wszelkie Wasze uwagi i sugestie :-) R.
  • Hej mam pytanie do wrocławianek (jestem z Poznania we Wrocku tylko na pare dni).Zapisałam się do Carlo Biani i pod nr tel. podany był adres Rynek 48 chciałam sprawdzić opinie na forum i wyszło że CB jest na Szewskiej i Biskupiej o Rynku cisza.Nie znam za dobrze miasta więc jak to w końcu jest?
  • Jak Wam sie podoba ? Pachnie bardzo bardzo apetycznie. Szczegolnie wanilia i wata cukrowa.
  • ostatnimi czasy chciałam sobie kupic krem pod oczy, chwilowo mialam DERMIKI noblesse, ale taka z niego woda i mi nie odpowiada, więc poszperałam w allegro i znalazłam tanio MATIS. zawsze mialam o tej firmie dobra opinię, ale....weszlam na strone MATIS żeby sprawdzic ceny z tymi proponowanymi na allegro i co się okazało? Poniżej zdjęc z opisem produktu była data wprowadzenia kremu do sprzedazy internetowej (i zapewne ogólnie do sprzedazy) był do 2003 rok. I tak sobie mysle, czy war...
  • Witajcie Czy któraś z Was mogłaby polecić mi jakiś lekki, rozświetlający kremik o konsystencji żelu. Mam okropnie problemową cerę-lekko przetłuszczającą się i piekielnie wrażliwą (do mycia toleruje jedynie dermokosmetyki inaczej na policzkach mam czerwone krosty i skorupę z przesuszonego naskórka). Cos co nie zatka porów- a jednocześnie nawilży. Swego czasu był na rynku kompleks witaminowy z AVON Solutions, niestety został wycofany, a szkoda bo badzo mi odpowiadał. Możecie zaproponować mi ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się