-
Dziś o 11,30 byłem na Rynku w Świdnicy by za 30 minut wylądować na naszym,wałbrzyskim Rynku. Tam widać ruch, życie, ludzi - u nas cisza,odrętwienie i marazm. Pogadałem z kilkoma "usługodawcami" z Rynku (część znam część nie). Wnioski takie same -PADAKA!. Popieram ożywienie do życia(rewitalizację) śródmieścia ale... czynić to należy z głową. Wodopoje dla muflona (dzieło K..a), remonty od zewnątrz cz. kamienic czy łupienie kierowców na parkingach - to nie ta droga.
Ps. proszę idiotów typu f...
-
CZY COŚ DZIEJE SIĘ U NAS NA RYNKU W MIEŚCIE?
OPŁACA SIĘ PODJECHAĆ ?
BO W INNYCH MIASTACH FAJNE IMPREZKI.
. . . KTO MA INFORMACJE PISAĆ.
-
W Wałbrzychu jak w domu wariatów! Gaszą latarnie, zamykają szkoły idt itd a w rynku organizowany jest sylwester z Prezydentem ;) Ciekawe ile win zostanie wypita w bramach ile będzie interwencji policji i jakie piękne zdjęcia na okładkach naszych lokalnych "propagandówek" które ukażą się zaraz po imprezie? Jeżeli ktoś nie widzi, ze z wałbrzyszan robi sie idiotów to tylko okulista pozostaje. Najpierw Kruczkowski wmawiał nam że "Wałbrzych się Zmienia" teraz ten Szełemietjew robi Cyrk z miasta, ...
-
Otwierają nowy sklep monopolowy :)
-
Którędy teraz po remoncie najlepiej wjechać do rynku?
-
Niedługo to do wałbrzyskiego RYNKU nawet będą mieli zakaz wejścia PIESI. Z moich obserwacji wynika, że przynajmniej raz w tygodniu są zmieniane znaki i godziny parkowania w obszarze rynku, na dodatek gmina oferuje beznadziejny parking przy ul. Rycerskiej gdzie można zniszczyć sobie obuwie chodząc po błocie. MIASTO NIC NIE ROBI ABY HANDEL I DROBNA PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ NORMALNIE FUNKCJONOWAŁY!!
-
Przechodziłam dzisiaj przez rynek zaglądam a tu obniżka w moim ulubionym sklepie z torebeczkami. Zazwyczaj i tak dostaję tam rabat co najmniej na czekoladę :) to chyba po to żeby zrekompensować zachowanie tej starszej niekompetentnej i często niemiłej kobity która tam obsługuje ale teraz można kupić torebkę ponad 20złotych taniej np. A i plecaki mają 20 procent rabatu chyba jak dobrze widziałam
Polecam bo już w sumie trzecie pokolenie w mojej rodzinie kupuje w tym sklepie i mają dobry towar ...
-
czy obecnie można zaparkować tylko na starym parkingu na rycerskiej , czy jest teraz trochę lepiej ?
-
Chore puścili ruch przez rynek!
Kto?
UM!
-
Wałbrzyski rynek to porażka wogole niby centrum a nic tam sie nie
dzieje w dodatku godzina 17 zycie zamiera i robia sie pustki no lipa
jednym slowem . Jakby porównywać to w Świdnicy jest ładniej i
ciekawiej.No a ta fontanna to poprostu jakas karykatura ,przeciez to
odstrasza!!! i pomyslec ze ktos za ten projekt wziął gruba
kase...architekt do zwolnienia !!!
-
Witam ciekawe czy w rynku tez cos bedzie czy tylko w victorii
www.walbrzyszek.pl/news,single,init,article,7950
-
Start godzina 19:00 Wałbrzyski Rynek , wszystkie kawiarnie będą czynne dłużej
walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/1145981,lampiony-pamieci-w-walbrzychu,id,t.html#253652915a6059de,1,3,6
-
25 Styczeń! godz 17:00 - organizujemy w Wałbrzychu pikietę NO ACTA! Rezerwujcie czas, twórzcie transparenty i szyldy. Nie może was tam zabraknąć! Pokażmy swoje stanowcze NIE dla ACTA!!
-
Wyobraźcie sobie, że komercyjnie zamknęli wejście do rynku. Nie wpuszczają nawet mieszkańców rynku. Paranoja. Wejście do rynku 50zł. um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2009/08/016.php
-
www.viddler.com/explore/tvwalbrzych2/videos/124/
-
Udał się koncert na Rynku, szkoda ,że pogoda nie dopisała.
Roman ma plusa.
-
Wałbrzyski rynekw czołówce na 4 miejscu głosujcie
walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/980229,wybieramy-najpiekniejszy-rynek-miasta-na-dolnym-slasku,galeria,1212633,id,t,tm,zid.html?ocena=1
-
Od pewnego czasu w walbrzyskim Rynku i przyleglosciach jesli juz
otwieralo sie cos nowego, to albo bank,albo punkcik z telefonami
komorkowymi.A poza tym sklepy z tania odzieza i nic poza
tym.Ucieszylem sie bardzo, kiedy zobaczylem ze jest tez antykwariat:)
Tym bardziej , ze niedawno bedac w Nachodzie, w okolicy Rynku
naliczylem ich cztery. Pewnie zaraz bedzie larum ze to co pisze, to
kryptoreklama i w ogole setka uwag i zastrzezen co do moich
intencji.Otoz informuje, ze z owym an...
-
Od jakiegoś czasu spacery po Rynku umila akordeonista,grając
klimatyczną muzyczkę.Myslę ,ze dobrze byłoby gdyby Wałbrzyszanie
podziękowali mu za przyjemne dzwięki ,wrzucając jakąś monetę do
walizeczki.Naprawde Rynek robi się przez to całkiem przyjemny
-
Ktoś w Wałbrzychu zamienił głowę na ch.ja. Dlaczego WOSP ma być w victorii, przecie tam miejsca nie ma ... amfiteatr mają z koziej pały.