saga

(58 wyników)
  • SAGI...(30)

....obejrzyj koniecznie program "na pierwszym planie", jak obejrzysz pogadamy,moze zmienisz zdanie o kapitalistach,
  • Sagi :-D no powiedz ,że ja to nie TY - o co mnie szanowne waśćki - podejrzewają ... Siedzę ja nieboże tu od chwili niedawnej - rozglądam się jeszcze tu i ówdzie, a że cóś powiem nocną porą ...no...sama już nie wiem...przeta.... Sagi mnie co dopiero witaj - 11 lutego i prosił "pisz, po prostu pisz"...no to po prostu piszę :-D :-D Kobitki ja to tylko stara wiedźma z Łysej Góry co tu przyleciała (Natla to wyczaiła...;) ) Koniec kropka więcej tłumaczyć się nie będę...:-D ...
  • ......to pewnie efekt tej szafy.....coś go zaczeło pobolewać, więc poszedł na kontrole i zatrzymali go, żeby porobić badania. No i tak on się zaczał byczyć, a mnie zagonił do roboty. Do jego powrotu znowu będę na Wasze usługi ;)))
  • Sagi....(45)

....czy ja przegapiłam Twoje noworoczne dzień dobry? Co to za reguły żeby spać tydzień? Jakiś pirotechniczny odprysk włoski upalił, czy co? Perukę wkładaj i do szeregu stawaj.
  • Sagi!!!!!(15)

A gdzie się podział nasz Sagi? Założył kilka wątków na zapas i wsiąkł chłopaczyna. Zasypało go?
  • ......wziąłeś rozwód z nami? Nie wierzę. Przecież zawsze byłeś wyrozumiały dla ludzi. Mam nadzieje, ze ochłoniesz i wrócisz, bo przecież jesteś nieodłącznym symbolem tego forum.
  • Sagi,(14)

Pożegnałam się z tym forum już w tym poście : forum.gazeta.pl/forum/w,23923,107080840,107122315,Re_Plotka_a_to_juz_plota_nie_jest.html ale skoro mnie wywołujesz to kilka słów jeszcze dodam . Sagi Ty , i Twoje forum mało mnie obchodzi ,i gdyby nie perfidne obrażanie ludzi często poważnie chorych na forach przez wadery&cotyzol& i wiele innych jej nicków nigdy bym tu nie trafiła . Znasz takie narzędzie jak wyszukiwarka? To wiesz czego można się z niej dowiedzieć. Proszę o zalinkowa...
  • ....Byniu ;)) No, dobudowałam Ci kolejny salonik. Pewno dziewczyny zaraz Ci go ukwiecą i urzadzą. Ja jedynie stawiam na podłodze butelkę czerwonego, przedniego wina. :)
  • Panowie zamiast zamartwiać się posłuchajcie tego gramofonu. Od razu Świat nabierze innych barw. www.voila.pl/326/uk7ee/ [IMG]http://i42.tinypic.com/1qk1n4.jpg[/IMG] [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif[/IMG]
  • sagi....(20)

....cas sie obudzic,pora wyjscia do baru u mnie juz jest,....a ty spisz,moze te latajace ryby lowisz??????
  • ....pogode macie miec wspaniala,ale zanim sie wnuczka obudzi.....,jak juz swieze bulki przyniesiesz popisz ciut, u mnie pogoda wspaniala,siedze na tarasie,zastanawiam sie czy nalac nastepnego,dochodzi 2am a ponad 20C,na ryby dopiero wieczorem,na sumy,a tu taka cisza. Dobrego dnia zycze!!!!!
  • ....cos tan mowiles ze noca nie ma z kim pogadac ,ale jakos cie tu nocami nie widac, moimi nocami. Chyba terz pojde spac.
  • Link do części I: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=36446013
  • choróbka
  • Moc serdecznych zyczen ... w zdrowiu w szczesciu i w milosci wsrod najblizszych.. trwaj .. badz...pisz..(Zabierz grzywuche z czolka busne Ciebie swiatecznie:)) Zbyszku! pozdrawiam URODZINKOWO:))))))))))
  • Link do poprzedniej części: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=46669189
  • Świat tak "zapycha" do przodu , że nawet nie zastanawiamy się co zmienia się wokół nas . Ale nawet ten dzień powszedni lat 90-tych i tych teraz jest zdecydowanie różny . A co to będzie jak wejdziemy w następne dziesięciolecie :)
  • zlikwiduj sagitariusz954--po co ma bruzdzic na forum tak porządnym..zlikwiduj i huk!!
  • Chyba nie ma jeszcze takiego dnia . Tyle jest dni do świętowania.. Może by powstał taki dzień , który poprawił by humor 50 -latkom i przywrócił wiarę w ...co ? Trudno jest być pięćdziesięciolatkiem , oj trudno .
  • Dziękuję za wszelkie życzenia przesłane mi z okazji imienin . I przepraszam bardzo, że nie mogłem odpowiedzieć bezpośrednio w dniu imienin , niestety zdrowie ciągle nie daje mi spokojnie patrzeć , chwilowo jestem w domu, tylko chwilowo, dlatego wykorzystuję te chwile na podziękowanie wam za życzenia . Jeszcze raz dziękuję bardzo i do następnego kliknięcia :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się