malami34 31.05.17, 20:02 8 czerwca lecimy na Lanzarote - patrzę na pogodę długoterminową , pokazuje poniżej 20 stopni. CZY TO MOŻLIWE???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bemeta Re: pogoda Lanzarote 31.05.17, 20:56 Możliwe, chociaż mało prawdopodobne. Dzis rano w Las Palmas padał deszcz również mało prawdopodobne a jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
miszasty Re: pogoda Lanzarote 02.06.17, 11:25 Panikę masz od urodzenia czy jak...? Oczywiście, ze jest poniżej 20 stopni, jakie 19... w nocy. Gdzie ty ta prognozę sprawdzasz - w TVP? weather.com/pl-PL/pogoda/10dni/l/SPCN0031:1:SP ...3-ci tydzień siedzę na Kanarach i tak zimno to chyba tylko o 5 rano CZASEM bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
malami34 Re: pogoda Lanzarote 02.06.17, 20:46 miszasty napisał: > Panikę masz od urodzenia czy jak...? ahahah no tak, sama prawda > ...3-ci tydzień siedzę na Kanarach i tak zimno to chyba tylko o 5 rano CZASEM b > ywa... a gdzie na tych Kanarach? Odpowiedz Link Zgłoś
malami34 Re: pogoda Lanzarote 03.06.17, 15:29 Bardzo wieje?pytanie już bez paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
miszasty Re: pogoda Lanzarote 04.06.17, 15:16 Mniej mocno albo bardziej mocno - wieje. Na plaży porywy, że piasek robił mgłę - ciężko wysiedzieć. A poza tym dość specyficznie jak to tam, tzn. jednocześnie stosunkowo chłodny wiatr i żar ze słońca. Ja już w Barcelonie jestem. Tutaj nie wieje, za to dzisiaj popadało... tak może maksymalnie jakiś kwadrans :)) Odpowiedz Link Zgłoś
daffodil13 Re: pogoda Lanzarote 08.06.17, 06:58 I jak z pogodą??? My lecimy 28 i praktycznie wszystkie serwisy pogodowe mówią o 16-18stopniach bite dwa tygodnie. W jakiej jesteście miejscowości?udanego wypoczynku i dużo ciepła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: pogoda Lanzarote 08.06.17, 13:29 Pierdoły. Byłem wczoraz parę godzin na Lanzarote. Temperatura jakies 24. Silny wiatr również dosyć ciepły. Jak dla mnie bylo przyjemnie. Nie patrz na zadne prognozy. Wygugluj sobie parę kamerek i bedziesz wiedzieć co i jak. Hehe... Palmy się kiwają jak Zenek pod budką z piwem, znaczy wieje. Ludzie w kąpielmajtach na plazy znaczy ciepło. Jak zobaczysz kogoś w uszance i walonkach to powód do zmartwienia. Udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
daffodil13 Re: pogoda Lanzarote 08.06.17, 16:06 Oby Pierdoły bo inaczej uszankę i walonki będę zmuszona spakować. Żarty żartami - wiem, że długoterminowa prognoza to jak wróżenie z kuli...ale dlaczego ta kula pokazuje 16 stopni przez tydzień mojego urlopu???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miszasty Re: pogoda Lanzarote 08.06.17, 20:00 chłopie/babo! Przecież demeta dobrze powiedziała i trafiła w dziesiątkę: czemu robisz problemy tam gdzie ich nie ma i wnerwiasz innych bez sensu i bez PRAWDZIWEGO powodu? Ja odpisałem, Bemeta odpisała - a ty dalej robisz problem. To nie jedź! Jak się boisz, to do Eilatu zasuwaj - 45 stopni w cieniu czyli na zewnątrz piekarnik z termoobiegiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malami34 Re: pogoda Lanzarote 16.06.17, 19:49 dp daffodil13 ja byłam od 8 do 15 czerwca . Trzy pierwsze dni były super ale juz 4 następne jak dla mnie beznadziejne. Zachmurzone, zimny wiatr - na basenie kąpała się tylko córka bo dla mnie było za zimno, nie mówiąc o plaży gdzie wiał wiatr. Za to objechaliśmy całą wyspę i cieszę się , ze bylismy tylko tydzień bo pogoda jest nie dla mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: pogoda Lanzarote 19.06.17, 21:58 Nie wiem gdzie wy sprawdzacie tę pogodę, to chyba temperatury w klimatyzowanych pomieszczeniach. Jestem na wyspie od prawie 2 tygodni, bylam kilka dni na poludniu, teraz jestem na polnocy. 25 stopni i to w cieniu to minimum. Wiatr wieje, ale jest cieply i pozwala odetchnac od slonca. Zdarzaja sie dni pochmurne, ale nawet wtedy jest goraco i mozna sie mocno opalic. Krem z filtrem 50 to podstawa, a i tak sie spieklam. Bedzie goraco, na pewno, to czerwiec blisko zwrotnika. A woda cieplutka. Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: pogoda Lanzarote 25.06.17, 11:46 Te wasze stronki od dlugoterminowej pogody to o prezydencki kant dudy mozecie potluc. Wczoraj 37, pomaranczowy alert, radio zaleca nie wychodzic z domu. Jak czytam te posty, jestem przerazona, o mój borze tucholski, czy dobrze zrobilem i cala ta reszte pie...w to smiech pusty. Slonce napiernicza jak jasna cholera, czasem troche zachmurzenia ale achtung, pali tak samo, i tylko wiaterek pomaga. Bylem wczoraj w Playa Blanca, miasto wymarle, wszyscy zdychaja przy basenach a prawdziwi twardziele na plazy. Tyle mojego zdania o stronach z pogodami i tyle o forumowiczach co robia w majty bo jakis pijany Zenek z nacpanym Zdzichem dla jaj na tych stronkach jakies numerki wpisali. Pozdrawiam z Playa Blanca, nie zamierzam wyjsc na zewnatrz przed zmierzchem. Odpowiedz Link Zgłoś
zosok Re: pogoda Lanzarote 25.06.17, 15:06 Interia ktora bazuje na accu weather pokazuje takie temperaturu po 9.07. Sama sie zastanawiam bo taka temparatura by mi pasowała. Chce zwiedzic Gran Canarie. Jednak mam wątpliwości co do tych prognoz. Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: pogoda Lanzarote 26.06.17, 08:31 mieszkam tu prawie 20 lat, lipiec sierpiern, slonce napierdziela niemilosiernie. te wszystkie stronki to po prezydencku w dudy sobie wetknac mozna. lanzarote wczoraj, jakies 35, dzisiaj nie wiem jestem w robo o 5 rano, wyglada na chmurki, okolo poludnia bedzie lampa ze zdechniesz. O jak przyjemnie latac w gangu pod krawatem, heheh... ale zawsze moge sie przeleciec na mojej sluzbowej elektrycznej hulajnodze (serio). Odpowiedz Link Zgłoś
zosok Re: pogoda Lanzarote 26.06.17, 14:48 To rece opadaja. Wpisalam Costa Tegiuse na portalu o wyspach Kanaryjskich. Na jednym podano aktualna temp 24 st , na drugim 26 st. Arecife lotnisko 28 st. Odpowiedz Link Zgłoś
zosok Re: pogoda Lanzarote 26.06.17, 14:59 I gismeteo i weather underground tez podaja takie temperatury. A ja szukam lasta na GC i nie wiem co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: pogoda Lanzarote 26.06.17, 15:33 odpowiem w najprostszych slowach. Sraj na stronki kupuj lasta i ciesz sie urlopem. Tyle w temacie. Pozdro z Lanzarote. Odpowiedz Link Zgłoś
alutrus Re: pogoda Lanzarote 28.06.17, 18:12 witam, proszę napiszcie czy pogoda na Lanzarote jest taka jak teraz pokazują w serwisach pogodowych? Bo to co pokazują jest niezbyt ciekawe. Od 16 lipca 16 stopni??? Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Re: pogoda Lanzarote 28.06.17, 18:59 Drogi Alutrus, czytales poprzednie wpisy? Napisalem konkretnie doklanie jak jest. Prosze przeczytaj posty i nie zawracaj dupy. Jest upal ze mozna jajo zniesc i pozrec ugotowane na twardo, Gó... mnie obchodza "serwisy pogodowe" co by to nie bylo. Tak napierdziela ze wzialem moja elektryczna hulajnoge wjechalem na Montaña Roja, i tak w okolicach 4 rano przysnalem. W dudy sobie powtykajcie te "serwisy pogodowe" a idz pan w wój. Pozdro z Lanzarote. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niro Re: pogoda Lanzarote IP: *.dynamic-ww-12.vectranet.pl 28.06.17, 19:40 Bylem w Arrecife w miesiącu listopadzie . Temperatura powietrza w dzień nie schodziła poniżej 23 stopni . Więcej o pogodzie na Kanarach mówić nie trzeba . Tam sezon kąpielowy trwa przez cały rok ( prawie ) . Odpowiedz Link Zgłoś
miszasty Re: pogoda Lanzarote 28.06.17, 21:50 alutrus - AleTrujesz normalnie. Bezsensowne bzdury, bo "napisali" - jak napiszą, że mróz -30 stopni, to też uwierzysz? No tak, uwierzysz, bo... "napisali"... Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: pogoda Lanzarote 28.06.17, 20:44 Przecież Kanary to geograficznie Afryka! Jak moze tam byc zimno pod koniec czerwca czy w lipcu? Upał i cieplutka woda w oceanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alutrus Re: pogoda Lanzarote 29.06.17, 06:08 bardzo dziękuję za odpowiedzi. Najdziwniejsze jest to, że taka pogoda jest na stronach polskich natomiast gdy patrze na strony holenderskie (tutaj mieszkam) to pokazują o 10 stopni więcej.......dobra wyluzowałam. Teraz tylko czekać cierpliwie jeszcze 2 tyg :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lanzarote2017 Re: pogoda Lanzarote 13.07.17, 16:01 PRZEGLĄDAM KAMERKI Z COSTA TEQUISE I POCHMURNO OD RANA DO WIECZORA JUŻ OD 3 DNI ,A WYLATUJĘ W SOBOTĘ 15,07,2017 CZY KTOŚ TAM AKTUALNIE JEST I MOŻE MI POWIEDZIEĆ CZY CHOCIAŻ CIEPŁO I CZY TAM W OGÓLE SŁOŃCE WYCHODZI Odpowiedz Link Zgłoś
elamar91 Re: pogoda Lanzarote 14.07.17, 11:06 Córka jest od 2 m-cy. W dzień jest ciepło, chociaż pochmurno. Trzeba wziąć jakiś sweter lub bluzę na wieczór. Wieje, jak to na Lanzarote codziennie. Poza tym przyjmnie. Odpowiedz Link Zgłoś