Dodaj do ulubionych

Saturn Fitness_Targówek

IP: 212.160.172.* 16.05.07, 14:31
Cześć
mam pytanie czy macie jakieś opinie na temat instruktorów Saturna z Targówka?
Ja chodzę na do Reni i jestem zachwycona, raz byłam na zajęciach u Patrycji i
zupełnie nie odpowiadało mi jej podejście do ćwiczących. Nic nie wyjaśniła
tylko strofowała, gdy komuś gubiły się kroki. A przecież początkujący ma do
tego prawo, prawda? Wiem, że to może być tylko moje wrażenie, ale jakoś się
zniechęciłam, a ponieważ chciałabym chodzić na zajecia częściej szukam
dobrego instruktora ;o)
Pozdrawiam,
Mysza
Obserwuj wątek
    • mrowa0071 Re: Saturn Fitness_Targówek 22.05.07, 13:54
      Cześć Mysza. Ja chodzę na zajęcia do Saturna. Znam wszystkich instruktorów z
      tego klubu i mnie akurat Patrycja nie przeszkadza. Generalnie sama jestem
      instrukorką i dodatkowo ćwiczę sobie w tym klubie. Naprawdę jestem bardzo
      zadowolona z każdych zajęć. Każdy z instruktorów ma ciekawą osobowość i dużą
      wiedzę, lekcje są przemyślane i dobrze poprowadzone technicznie. Staram się
      chodzić na zajęcia do każdego instruktora (jeżeli czas mi na to pozwala),
      bardzo mnie ci instruktorzy inspirują :). Wypróbuj też innych jest przecież
      Aga, Kasia, Iwona, Piotrek.
      Pozdrawiam, maniaczka ćwiczeń :):)
      • Gość: Mysza Re: Saturn Fitness_Targówek IP: 212.160.172.* 23.05.07, 09:18
        No właśnie myślę o ćwiczeniach z Agą ;)
        • mrowa0071 Re: Saturn Fitness_Targówek 24.05.07, 17:05
          Oczywiście polecam :)
    • maytra Re: Saturn Fitness_Targówek 28.05.07, 22:04
      Ha,ha ja też ćwiczę w Saturnie i to z polecenia naszych forumowiczów. Jestem
      bardzo zadowolona z zajęć prowadzonych przez Iwonę i Kasię, polecam.
    • Gość: kinia Re: Saturn Fitness_Targówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:04
      Z całego serca polecam Iwonkę i Agę!!! REWELACJA :))
      • Gość: warszawianka Re: Saturn Fitness_Targówek IP: *.aster.pl 04.08.07, 20:13
        Iwona jest the best!
        Chodzę od wielu miesięcy do Saturna, poczatkowo chciałam spróbowac wszystkich
        cwiczeń i z kazdym z instruktorów. Ale jak natknęłam się na TBC prowadzone
        przez Iwonę, tak mi się spodobało, że zostąłam drugi miesiąc. Potem
        kontynuowałam poznawanie instruktorów i zajęć.
        Teraz wróciłam do Iwony - jest najlepsza.
        Cieplutko pozdrawiam ;-))
    • Gość: Aśka Re: Saturn Fitness_Targówek IP: *.chello.pl 26.08.07, 21:06
      polecam Agę.
      • Gość: warszawianka Re: Saturn Fitness_Targówek IP: 217.198.33.* 30.08.07, 14:46
        Miałam kiedys zastępstwo z Agą. Rzeczywiście fajnie skomponowala
        ćwiczenia, ale częst osię myliła w krokach... Może to tylko taki
        jednorazowy przypadek, nie wiem, więcej z nią nie miałam zajęć.
        Mam pytanie: od września zajęcia prowadzi niejaka Magda. Znacie ją -
        tzn. czy prowadziła wcześniej?
        • Gość: Sayunka Re: Saturn Fitness_Targówek IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.14, 13:46
          Ja chodzę na te zajęcia - bardzo fajna organizacja i prowadzenie zajęć

saturn-fitness.pl/aerobik-rodzaje-zajec/gymstick
          • Gość: Grazzik Re: Saturn Fitness_Targówek IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.14, 13:52
            Też mam wykupiony Karnet w Saturnie, bardzo fajna organizacja karnety można dopasować do swoich potrzeb w zależności jak często chcesz chodzić na zajęcia. Klub odnowiony i mają bardzo fajne sprzęty w siłowni
            • Gość: Rothmans Re: Saturn Fitness_Targówek IP: 80.50.136.* 04.05.14, 14:44
              Polecam klub! bardzo fajne zajęcia i siłownia. czysto schludnie i bez tłoku. Zajęcia i personel na najwyższym poziomie! Moje ulubione zajęcia to Cross Cage :)
              saturn-fitness.pl/aerobik-rodzaje-zajec/cross-cage
              • Gość: Papi Re: Saturn Fitness_Targówek IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.14, 13:26
                Jak fitness to tylko Saturn super otganizacja i super miejsce odnowione i czyste ;)
    • Gość: Mirka Re: Saturn Fitness_Targówek IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.14, 13:30
      Ja rownież chodziłam do reni ale co do patrycji, to moze miała gorszy dzien, bo byłam kilka razy i tez była bardzo spoko, a za dobrze tomi wtedy nie szło.
      • Gość: Mandragor Re: Saturn Fitness_Targówek IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 05.11.14, 10:48
        Nie poddawaj się, na pewno będzie lepiej :)
        Ogólnie Saturn jest o tyle fajny, że oprócz tego co powinno być w każdej siłowni, robią sporo akcji dodatkowych przez FB.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka