Dodaj do ulubionych

Spindlerovka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 13:27
Szukam informacji o tym schronisku turystycznym, da się dojechać autem ? jakie warunki ?
Obserwuj wątek
    • wislok1 Schronisku ? 30.05.11, 22:18
      To jest hotel
      Špindlerova Bouda, anie schronisko.
      Znajduje się 8 km od miasta Špindlerův Mlýn wprost na czesko-polskiej granicy. Droga do hotelowego parkingu jest dostępna i utrzymywana przez cały rok. Połączenie między Špindlerovym Mlýnem i hotelem Špindlerova bouda zapewnia linia autobusowa kursująca raz na godzinę oraz hotelowy skibus.
      • Gość: Karkonosz Kolejne brednie trolla wisloka1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 13:09
        Kolega wislok1 znowu bredzi, bo nieprawdą jest, że połączenie między Špindlerovym Mlýnem i Špindlerovą boudą zapewniają tylko autobusy i skibusy. W rzeczywistości każdy może tam wjechać własnym samochodem za opłatą, bramka jest tuż za Špindlerovym Mlýnem. Stwierdzenie, że Špindlerova bouda to jest hotel to też gruba przesada, w rzeczywistości jest to obiekt pośredni pomiędzy schroniskiem górskim a hotelem. Po prostu typowe schroniska górskie (takie jak u nas np. schroniska PTTK) w Czechach w zasadzie nie występują.

Tak to niestety często bywa, że najwięcej do powiedzenie mają ci, którzy najmniej wiedzą.
        • Gość: mort Panie Karkonosz IP: *.plusgsm.pl 31.05.11, 16:57
          Strona internetowa hotelu Spindlerova Bouda potwierdza słowa wisłoka. Niech pan opuści forum, jest pan chamem i trollem
          • Gość: Magda "wislok1" znowu trolluje IP: *.opera-mini.net 31.05.11, 17:50
            A może kolega "wislok1", korzystający tym razem z nicka "mort" popisze się merytorycznymi argumentami, zamiast inwektywami i personalnymi obelgami? Bo że jest to nowe wcielenie wisłoka raczej nie ma wątpliwości, zważywszy na fakt, że potrafi korzystać wyłącznie z usług wujka Google, i to nieudolnie. Za to wiedzy na dany temat nie ma żadnej.

Więc kto tu jest chamem i trollem?
        • wislok1 Wpadłeś w pułapkę 31.05.11, 20:09
          Rzekome "moje brednie" to opis hotelu
          na OFICJALNEJ stronie internetowej:
          www.spindlerovabouda.cz/
          Nigdzie tam nie pisze o zamkniętej drodze dla aut osobowych.
          Za to pisze wyraźnie, że to hotel. I tylko hotel.

Polemizujesz nie ze ze mną, ale ze swoimi urojeniami.
          Wszędzie widzisz moje wcielenia.
          Baw się tak dalej, prosze bardzo, czeka na ciebie pokój bez klamek i kaftan

• Gość: Karkonosz Troll wislok1 świruje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 12:29
            wislok1 napisał:

> Nigdzie tam nie pisze o zamkniętej drodze dla aut osobowych.

Na pytanie forumowicza: "Da się dojechać autem?" odpowiedziałeś: "Połączenie między Špindlerovym Mlýnem i hotelem Špindlerova bouda zapewnia linia autobusowa kursująca raz na godzinę oraz hotelowy skibus". Wprowadziłeś forumowicza w błąd (nie po raz pierwszy zresztą), a ja sprostowałem twoją ewidentną bzdurę.

> Za to pisze wyraźnie, że to hotel. I tylko hotel.

Czy jakby było napisane, że turystów obsługują ufoludki, też byś ślepo wierzył? Tak się składa, że kilkakrotnie nocowałem w Špindlerovce, ty - jak wynika z twoich wypocin - nie widziałeś jej nawet na oczy. Żałosne dziecko internetu wislok1 nawet nie nauczyło się umiejętności selekcjonowania informacji ze stron internetowych.

> Polemizujesz nie ze ze mną, ale ze swoimi urojeniami.
            > Wszędzie widzisz moje wcielenia.

Nie zauważyłem, żebym widział tu twoje wcielenia. Więc to chyba ty polemizujesz ze swoimi urojeniami. Wybierz się lepiej do psychiatry - wprawdzie tobie on już nie pomoże, ale przynajmniej uwolni to forum od skretyniałego trolla.
            • wislok1 Hehe 04.06.11, 23:58
              ..
              • wislok1 Re: Hehe 05.06.11, 00:03
                Przecież ty nie krytykujesz mnie, tylko właściciela hotelu, który takie informacje zamieścił.
                A do tego pierwsze zdanie:
                "Droga do hotelowego parkingu jest dostępna i utrzymywana przez cały rok"
                , które całkowicie pomijasz,
                zmienia kompletnie sens twoich zarzutów.

Oj, karkonosz, karkonosz, nadal nie wiem, co do mnie masz, ale ewidentnie twoja chora obsesja nie ma nic wspólnego z Karkonoszami, a twoje zarzuty to zawsze stek bzdur
                • Gość: Karkonosz Troll wislok1 dalej świruje i trolluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 05:08
                  O, widzę, że troll wislok znowu się obudził i zaczyna trollować.

Śmieję się z ciebie, bo nie potrafisz odróżnić reklamy od informacji, co potrafi średnio rozgarnięte dziecko w podstawówce, które choć parę razy miało kontakt z internetem. Z dostępnością już ci pisałem, że zwyczajnie wprowadziłeś forumowicza w błąd (a także innych czytelników, którzy mogliby skorzystać z zamieszczonych tutaj rad). Może wypadałoby w końcu się przyznać do błędu, zamiast iść w zaparte?

No i wybierz się w końcu na to specjalistyczne leczenie, bo wszyscy tu widzimy, że to z tobą jest coraz gorzej.
                  • Gość: góromaniak Re: Troll wislok1 dalej świruje i trolluje IP: *.arenanet.net 05.06.11, 15:09
                    Wislok, przeproś forumowiczów za wprowadzanie w błąd!
        • krezzzz100 Re: Kolejne brednie trolla wisloka1 19.07.11, 17:50
          Wjeżdżaliśmy na górę od Špindlerovego Mlýna samochodem (własnym). Jest bramka, ale opłaty nie brali. Biorą, jak się ma nocować na górze. Wydali tylko stosowne zaświadczenie, że jesteśmy zwolnieni od opłaty. Wszystko odbyło się na słowo.
          • Gość: matej Re: Kolejne brednie trolla wisloka1 IP: 94.76.208.* 05.08.11, 14:51
            Wisloka1 nie należy słuchać.Już nie raz wprowadził ludzi w błąd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka