eufemia12 08.08.06, 14:45 jaki byscie poleciły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: Zmysłowy, seksowny zapach 08.08.06, 14:47 Kiedys byl Extravagance Givenchy...faceci za nim szaleli ;-) Teraz polecam J'adore Diora....tez sie podoba, choc nie wiem czy ja bym go jako zmyslowy i namietny zakwalifikowala. Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Zmysłowy, seksowny zapach 08.08.06, 15:00 osobiscie uzywam latem Diora Addict2 nie uwazam tego zapachu za zmyslowy ale plec przeciwna ciagle pyta czym tak pieknie pachne..a wybranek mojego serca wrecz szaleje za tym zapachem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: Zmysłowy, seksowny zapach 08.08.06, 15:12 gucci rush,lancome hipnose:) Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: Zmysłowy, seksowny zapach 08.08.06, 15:35 Jest taki zapach "Sexi" w małej okrągłej buteleczce, chyba fioletowej. Tak mi się skojarzyło :) Nie pamiętam firmy ale ze znanej. Ładny jest, własnie ciepły trochę słodki i seksowny. Elegancki ale i seksowny wydaje mi się Cinema, też wtedy pytają mnie czym tak ładnie pachne. Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Zmysłowy, seksowny zapach 08.08.06, 21:33 Dla mnie Extravagance to zapach dla kobiety dojrzałej, raczej statecznej i eleganckiej :). Jak różnie odbieramy zapachy. Podarowałam go mamie na rok przed 50 ;) i ani przez myśl mi nie przeszło, że to seks i zmysłowość zaklęte w butelce. Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Zmysłowy, seksowny zapach 08.08.06, 21:35 Dla mnie takim właśnie zapachem jest Naomi Campbell. Nie wiem, czy po latach nadal bym tak uważała, ale pamiętam, że jako nastolatka uwielbiałam go i ten sentyment pozostał. To uosobienie zmysłowości, takiej trochę drapieżnej. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Zmysłowy, seksowny zapach 09.08.06, 08:14 Od lat trzymam się "Accenti" Gucciego. Elegancki i seksowny, kwiatowo-owocowy (charakterystyczne połączenie mandarynki i czarnej porzeczki), ale wiem, że nie każdej kobiecie pasuje. No i trudno go już kupić, można dostać tylko w internecie. Ostatnią buteleczkę koleżanka przywiozła mi z Monachium, więc pewnie jeszcze za granicą można gdzieś trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagic1 Re: Zmysłowy, seksowny zapach 13.08.06, 23:24 ja polecam ESCADA Magnetism .Fajny na wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
lhasa Re: Zmysłowy, seksowny zapach 14.08.06, 01:56 Ja polecam 'Jungle Elephant' Kenzo,ale uwaga, zapach kontrowersyjny :-) Albo ciepły, pudrowy, otulający 'L'instant' Guerlain'a. Oba zapachy to klasa sama w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_krasula Re: Zmysłowy, seksowny zapach 14.08.06, 20:05 ja takze polecam ESCADA Magnetism, uwielbiam ten zapach, niestety raczej nie na lato ale jak zrobi sie ciut chlodniej to zaraz go "zakladam" jest bardzo cieply, dla niektorych za slodki ale facetom tez sie bardzo podoba i co najwazniejsze wogole sie nie nudzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś