Forum Społeczeństwo Rozwód..i co dalej?
ZMIEŃ
      sentymentalny

sentymentalny

(3 wyniki)
    • witam prawie po świętach. w sobotę wybrałam się do rodziców pod Wawę. wychodzę z dworca i ktoś (płeć odmienna:) szczerzy do mnie zęby w uśmiechu. a że niedawno zmieniłam szkła w okularach na słabsze to nie widzę dobrze:) i dopiero po potruchtaniu do ww. osobnika zobaczyłam... moją miłość sprzed 12 lat! dziś rozwodnik:)), czekał na swoją nową miłość (nie mnie:))), pogadaliśmy i pożegnaliśmy się słowami: do zobaczenia za następnych he, he 12 lat!:))) potem w domu pobiegłam na balkon...
    • Byliśmy wczoraj w mieście, w którym się urodziłem. Ale i też w małym miasteczku skąd pochodzi jedna z babć i mój Tata. Bardzo stare klimaty, odwiedziny starych kątów. U mnie tam gdzie grałem w piłkę jest teraz Lidl, moja stara podstawówka ma super halę sportową, nawet pierogi z mięsem i kapustą smakowały super w barze(naprawdę w takim barze z lat 70-80). A miasteczko Taty, prawie wieś,ale historyczna i z porcelany znana, zabudowa jak w XIX wieku, cmentarz bardzo stary, byłem w starym do...
    • Potrzeba ucieczki jest we mnie momentami tak mocna,że aby nie eksplodować lub oszaleć muszę się wyrwać. Jeżeli ktoś ma podobnie zapraszam nad morze. Wybieram się w przyszłym tygodniu. W razie czego piszcie na @ gazetowego choć czasu nie zostało już dużo ( taki spontan)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się