sgh

(16 wyników)
  • Jesli ktos pisal matme to moze pamietacie swoje wyniki?? Ja mialam test 41 (chyba?) drugie zadanie z tg i ctg bylo i pierwsze z ciągiem. Jesli ktos to pisal to ile powychodzilo???
  • czy ktoś może udzielić mi pewnej informacji, czy na sgh liczy się suma arkuszów cyz tylko podstawowy? ze strony sgh: "części pisemnych egzaminu maturalnego z trzech przedmiotów zdawanych na poziomie rozszerzonym", to można rozumieć w dwójnasób
  • czy to możliwe że po złożniu papierów na uw na ekonomie już nie mogę ich wycofać jeżeli sie dostane na sgh??? przeciez chyba nie mogą mi zabronić zabrać własnych dokumentów?
  • sgh(6)

218 pkt styknie na sgh?? czy nawet nie probowac
  • nie wiecie czy jest drugi nabór na SGH. Nie dostałems się niestety teraz i łudzę się źe moźe ktoś zrezygnuje.
  • ile mieliście punktów??
  • sgh(16)

zdaje ktoś na SGH??
  • Jak skladacie na sgh to wpisujcie swoje dotychczasowe wyniki (przypuszczalne) z rozsz ang i matmy, porownamy, i jak czujecie sie z pozostalych przedmiotow
  • Pewnie bedzie gadanie ze warszawa to kasa,praca,etc.A Krakow super miejsce do studiowania,ja bym jednak prosli o jakies nieuzywane jeszcze argumenty:) ps.Wybieram pomiedzy sgh,ae i uj(ekonomia).
  • Z tego co widac wiecej osob zaintereowanych jest kierunkami bardziej humanistycznymi czy tez zwiazanych z medycyna, az trudno uwierzyc ze ekonomia nie cieszy sie juz taka popularnoscia a moze tylko tak malo osob sie do tego przyznaje, badz tez woli inne uczelnie?Czyzby Wawa byla przereklamowana??
  • Hej, mam straszny dylemat. Spotkało mnie ogromne szczęście bo dostałam sie na SGH i na UU na JSEM. No i mam problem - co wybrać? O obu szkołach słyszałam wiele: UW - mnóstwo teorii, ten sam program dla wszystkich, małe możliwośći wyboru specjalności, ale za to kameralna atmosfera, przyjaźnie nastawieni ludzie SGH - wyścig szczurów, brak mozliwości odnalezienia się pośród ludzi dążących po trupach do sukcesu, ale za to lepszy start w przyszłość, mniejsze problemy ze znalezieniem pracy, r...
  • jw
  • czy ktoś może zrezygnował z UW(ekonomia,MEN-EKO) i idzie na SGH?
  • Nie zdawalam sobie sprawy ze jesli sie dostane na UW a jesli zalezy mi bardziej na SGH to nie moge zlozyc papierow na UW bo oddadza mi je dopiero w pazdzierniku czyli jesli nawet dostane sie potem na SGH to nie otrzymam papierow z powrotem i co teraz?? dawac papiery na UW czy nie?? co prawda najpierw sie musze dostac :P
  • Kto chce niech sprawdzi: serwis.sgh.waw.pl/rekrutacja/login.php. Bylo 3873, a jak ostatnio patrzylem to bylo 2927!! 856 osob mniej!
  • witam. tak jak w tamecie, nie wiecie moze kiedy chociazby mniej wiecej maja byc wyniki na UW??? i co JSEM - ile macie tam punktow, nie wliczajac testu predyspozycji oczywiscie? ja mam na razie 54,25

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się