Dodaj do ulubionych

sgh ważne!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:59
czy ktoś może udzielić mi pewnej informacji, czy na sgh liczy się suma
arkuszów cyz tylko podstawowy? ze strony sgh: "części pisemnych egzaminu
maturalnego z trzech przedmiotów zdawanych na poziomie rozszerzonym", to można
rozumieć w dwójnasób
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: sgh ważne!!! IP: *.finemedia.pl 13.05.05, 10:08
      Matematyka, Język i Historia bądź Geografia - ROZSZERZONY natomiast drugi język
      na poziomie PODSTAWOWYM. Żadne sumy pkt. itd.
      • Gość: kątaj Re: sgh ważne!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:15
        ale poziom rozszerzony składa się z arkusza podstawowego i rozszerzonego, czyli
        sformułowanie zdawany na poziomie rozszerzonym nie jest jednoznaczne
        • Gość: ... Re: sgh ważne!!! IP: *.finemedia.pl 13.05.05, 10:17
          liczy się TYLKO wynik z części rozszerzonej a nie suma z podstawowego i
          rozszerzonego
          • Gość: ka Re: sgh ważne!!! IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 10:20
            dobrze prawią. niestety tez uwazam ze to błąd bo np. historia w czesci podst.
            jest zupelnie inna niz rozszerz. wiec troche to dziwne no ale dobra.. robia to
            pewnie po to zeby ci co zdaja egzamin na sgh ze starą maturą mogli byc
            porownani (i zeby nie marnowac papieru na 2 arkusze..)
            • Gość: kuba Re: sgh ważne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:22
              na dniach otwartych rektor zwracal na to uwage ze liczy sie TYLKO czesc rozszezona, na moje nieszczescie :-(
    • Gość: Kina Re: sgh ważne!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:28
      hmm a co zamierzacie zrobic z ta rekrutacja? bo domyslam sie ze wiele osob
      jesli SGH to i Ekonomia na UW a teraz skoro tak sie ukladaja terminy to co
      planujecie?
      • Gość: ... Re: sgh ważne!!! IP: *.finemedia.pl 13.05.05, 10:32
        No nie wiem... :/ Troche słaby wynik jak na najlepszy ekonomik w Polsce, ale
        życze powodzenia. Dzwoniłem własnie na SGH, żeby dowiedzieć się jak to jest z
        wynikami rekrutacji. No i niestety jest źle - wyniki mogą ukazać się DO 29.07.
        Mogą wcześniej, a moga dopiero 29 - nie wiadomo. A na Akademii Ekonomicznej we
        Wrocławiu trzeba potwierdzić chęć studiowania NAJPÓŹNIEJ do 25 lipca... Czyli
        można bardzo łatwo zostać na lodzie :/ Zresztą sądząc po Pani z którą
        rozmawiałem telefonicznie, to dziekanat jest miejscem upiornym - kobieta
        opryskliwa i nieuprzejma... Aż się odechciewa startować
        • Gość: ka Re: sgh ważne!!! IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 10:33
          nie martw sie,normalnie tam jest taka wymyslna rzecz jak WIRTUALNY DZIEKANAT:)
          wszystko przez interent zalatwiasz:)
      • Gość: ka Re: sgh ważne!!! IP: *.acn.waw.pl 13.05.05, 10:32
        ja tam na uw na ekonomie nie skladam bo stwierdzialm ze sgh jest najlepsza wiec
        jak juz mam ekonomie itp to tu. a uw...ma inne rzeczy dobre. dlatego na uw
        skladam np. na psychologie. egzamin mam akurat 12lipca (pomiedzy pp i
        matma/niemieckim..juz nie pamietam. a przynajmniej tak mialo byc!!bo ja cos
        zmienią to na psycho nie zdaje..).
        a jesli chodzi o dokumenty to nie ma problemu mysle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka