sgh

(4 wyniki)
  • ludzie czytam te wypowiedzi i az sie boje, dostałam sie na niestacjonarne doktoranckie na sgh profil ekonomiczno-społeczny, i teraz mam obawy ze po co mi te studia jak po trzech latach okaze sie ze ja nie moge znalezc promotora, prosze okreslcie sie w tej materii jak to jest czy az tak strasznie i dlatego tak malo osob dostaje dr, no i jak wygladaja ostateczne egzaminy doktorskie chodzi mi o jezyk obcy, blagam pomozcie, bo jak jest az tak zle to wogole nie bede im bulic i zrezygnu...
  • Poszukuje osób które robia doktorat (zaocznie) na sgh-u. Mam pytanie co do warunków przyjęcia. Czy potrzebne sa jakieś publikacje. Kasia
  • Zastanawiam sie nad doktoratem na sgh i jeśi mozeci powiedzcie mi czy jest bardzo trudno, czy duzo osob nie uzyskuje doktoratu, czy mam szanse po skonczonych studiach lecz nie na sgh-u i wszystko co sie z tym wiarze. :) z gory dziekuje :)
  • czy w trakcie trwania studiów doktoranckich będę miała okazje wykładać w ramach studiów? jak wyglądają takie studia, wiem tylko, że jest program na który będe uczęszczałąa i muszę go zaliczyć, a co jeszcze? dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się