Forum Turystyka Świat Egipt - Hotele
ZMIEŃ
      sharm el sheikh

sharm el sheikh

(39 wyników)
    • • Hilton Waterfalls Resort - Sharm El Sheikh 100krocia 04.02.06, 10:29 + odpowiedz Bylam w Hiltonie Waterfalls w lipcu! Bardzo przyjemny hotel z mila obsluga. Do centrum (Naama Bay) kursuja 4 razy na dzien bezplatne minibusy. Napiwki dawaliśmy co 3 dni chlopakowi sprzatajacemy pokoj za co on ukladal nam z recznikow kwiatki i ladnie przystrajal pokoj. Sharm El Sheikh sklada sie z dwoch center: centrum turystyczne Naama Bay i Stare Sharm - "Old Market". (polecam te ...
    • Mam problem z wyborem hotelu. Jeśli ma przyzwoity poziom 4* to zwykle do morza daleko albo w zatoce Nabq Bay z płycizną po kolana przez 200m. Czy ktoś mógłby polecić hotel 4* lub 5* z plażą przy hotelu lub w niedalekiej odległości i ładną rafą koralową?
    • -- Chciałbym uzyskać aktualne opinie Forumowiczów, którzy spędzili urlop w hotelu Sea Club Resort lub sąsiadującym Sea Life. Na forum znalazłem dość stare opinie chodzi mi o opinie osób, którzy byli tam w 2010 lub 2011 roku. Pozdrawiam Tadeusz www.tadeuszb.eu
    • Po długich wahaniach i poszukiwaniach wreszcie wybrałam hotel - Shores Amphoras. Szukałam hotelu przy plaży, blisko od lotniska i z przyzwoitą rafą. I te kryteria, z tego co mi poradzono, hotel spełnia. Ale oprócz tego - możecie napisać o nim coś więcej? Jakie są Wasze wrażenia? Czytałam opinie jedynie na TripAdvisor - ogólnie ocena dobra ale w każdej recenzji słychać narzekania na Rosjan i Włochów. Dla mnie, myślę, nie będzie to problemem. A czy ktoś z Was może coś dorzucić od siebie? ...
    • Witam Poszukuję jakichkolwiek opinii o tym hotelu. Jeżeli ktoś też testował opcję All Incl., to chętnie się dowiem, jak z jedzonkiem i czy w ogóle warto. pozdrawiam
    • Oto wypowiedż PiotraN z Wakacje.pl: "Pokoje są zwykłe. Dwa łóżka, które można złączyć. Łazienka - wanna z kotarą, umywalka, kibelek. Codziennie wymiana ręczników (2 małe, 2 duże) na czyste. TV w tym polskie kanały - TV Polonia i TV4 (strasznie śnieży). Ogólnie 12 programów o ile masz wszystkie zaprogramowane. Pokoje sprzątane codziennie. Dobra rada - nie spoufalaj się ze sprzątaczami. Strasznie się panoszą i potem chcą Ci pokój sprzątać (a tym samym budzą Cię) o 8.30 rano. Albo...
    • Proszę o wszelkie informacje o tym hotelu.Poprzedni mój watek usunieto z nieznanych mi przyczyn.Może ten się ostanie?
    • (cyt.: Iza 23-09-2003 21:31) "Z zewnątrz hotel nie zrobił na nas najlepszego wrażenia (tym bardziej, że tylko nasza trójka wysiadła przy tym hotelu, reszta turystów pojechała do innych hoteli), ale w środku hotel i obsługa rewelacyjne! Dwa duże baseny urozmaicone wysepkami i mostkami oraz brodzik dla dzieci. Bezpłatne leżaki i ręczniki, a co najważniejsze, mało ludzi przy basenie, więc nigdy nie było bitwy o leżaki. W basenie kilka osób, więc miejsca do szaleństw dużo, na plaż...
    • strona hotelu conradhotels1.hilton.com/en/ch/hotels/index.do?ctyhocn=SSHCICI byłam w tym hotelu 2 tygodnie od 4 do 18 marca 2008 2 dorosłe + infant-14mc, ALL-białe opaski-sa tez czerwone dla napoi bezalkoholowych(ale chyba nasze biura tego nie sprzedaja) organizator Exim, kupiony przez Camelkę Chętnie napiszę swoje wrażenia, bo często korzystam z opinii forumowiczów-może się komuś przyda? pogoda: "wg mnie idealna pogoda-jak u nas w cieple lato, temp 24-28st w cieniu, słonce od ...
    • Witam. Wraz z rodziną zamierzamy się wybrać do tego hotelu. Czy ktoś w nim był? Jakie są wasze opinie na temat tego miejsca? Czy w pobliżu znajduje się jakaś promenada by można było sobie pospacerować? Jak prezentuje się plaża? Dwa lata temu byliśmy w Hurgadzie w Sindbad AquaPark i było super. Bardzo proszę o pomoc.
    • Czy ktoś był w tym hotelu? Bardzo proszę o jak najwięcej informacji
    • Pilnie poszukuję opinii o tym hotelu, Z góry dziękuję
    • (cytat: ~gosia 02-05-2005 22:39) "Bylam w La Perli w ostatnie wakacje, goraco polecam! jest to bardz przyjemny i kameralny hotel, nie nastawiaj sie na wieczorne szalenstawa bo animacje byly 3 razy podczas mojego 14 dniowego pobytu. plaza jest blisko, busiki czesto kursuja wiec nie ma problemu, jest naprawde swietnie! jedzonko bardzo smaczne i co wazne, nigdy go nie brakowalo! Ps. WAZNE radze zabrac ze soba walizke na szyfr i wszytskie wartosciowe rzeczy zamykac na czas ...
    • Właśnie wróciłam - wrażenie ogólne - fajnie.Hotel położony ok.10 min. od lotniska, w ciągu dnia widać podchodzące do lądowania samoloty, w nocy nie słyszałam.Do centrum Naama ok. 15 min. spacerkiem nadmorskim deptakiem.Hotel jest dość duży ale nie czuje się tego, bo jednopiętrowe budynki zajmują spory teren.Czym wyższy numer pokoju tym dalej od recepcji i od głównej restauracji.W drugim dniu pobytu zmieniłyśmy pokój z nr 1157 NA 713- RECEPCJONISTA ODMÓWIŁ przyjęcia 5 $ za zmianę...
    • (cyt.: scorpio 16.11.2003 21:56) "Hotel Halomy jest w katalogu Exima,są zdjęcia i krótki opis.I to mi nie pasuje ,bo informacja jest taka,że hotel jest w drugiej linii brzegowej a na zdjęciach baseny tego hotelu dochodzą do morza i te dwie informacje kłócą się ze sobą.Położenie hotelu podaje fajna mapka : www.sinaidivers.com/sd/deutsch/infos/hotels/index_hotels.htm "
    • Czy ktoś coś słyszał o tym hotelu? To podobno nowy hotel.
    • (cyt.: przemek 07-10-2003 13:14) "Cześć We wrześniu byłem z El Greco w Sharm el Sheikh w hotelu Grand Azure. Zdjęcia nie kłamią. Piękny hotel dwa baseny wszystko w cenie łącznie z masażem i fryzjerem. 3 posiłki dziennie w kilku restauracjach. Napije zimne i alkohole regionalne wliczone ( nawet te mocniejsze) Plaża ladna około 100 metrów trzeba iść w morze aby dojść do rafy a tam piękne rybki. Pokoje bardzo ładne z tarasem duże 2 łóżka duża łazienka. Klmatyzacja w ...
    • Wyobrazcie sobie hotel, gdzie obsluga jest zawsze mila i usmiechnieta, wita was po dlugiej i meczacej podrozy chlodnymi napojami. Na sniadanie dostaniecie sok ze swiezych owocow i jajecznice usmazona na waszych oczach z tymi dodatkami, ktore najbardziej lubicie. Owoce, warzywa, sery, wedliny, kielbaski, nalesniki, wszystko, czego tylko jestescie w stanie zapragnac. A to dopiero sniadanie! Czysta plaza z widokiem na polwysep Synaj. Lezaki, ktore zostana poslane miekkimi recznikam...
    • Hotel nowiutki-oddany w grudniu 2004. Jest to hotel siostrzany z hotelem Savoy-połozonym ok 200 m (oddziela je mała uliczka). Podczas pobytu w Sierra Savoy mozna korzystać z infrastruktury Savoya (dodatkowe 3 lub 4 baseny, plaża, fitness, restauracje , dyskoteka). W samym Sierra Savoy są 3 baseny : 140 cm - z wodospadami i jacuzi, basen dla dzieci i basen przeznaczony do uprawiania gier i sportów -najczęściej mecze siatkówki. Plaża oddalona jest o ok. 400-500 m (ok. 4-5 minut na ...
    • (cyt.:Autor: Magda 22-09-2003 13:12) "Witam! to swietny hotel, byłam tam z mężem na poczatku sierpnia obsługa bardzo miła, w pokojach czysto, jedzenie też w porządku na plażę zawoził nas minibus hotelowy co godzinę, była tez mozliwość dojechania do centrum Sharm (też bezpłatnie od godziny 21) koło hotelu znjaduje się minimarket, a na terenie mały sklepik z napojami, itp. plaża jest żwirkowa i jest dość mało leżaków, które nie posiadają gąbki, trzeba koniecznie zabierać ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się