sok

(4 wyniki)
  • Gdzie w Warszawie mogę kupić dobre soki jabłkowe. I aroniowe też. Zależy mi na polskich produktach a nie niemieckich. I do tego bio. Pomocy!
  • Jakiś czas temu robiłam dziecku na ekologicznych sokach warzywnych kwaszonych posiłki. Przez rok jadł, potem mu się odmieniłosmile Także chętnie odsprzedam za pół ceny: 5 soków BIO FOOD z ogórków kwaszonych 300 ml fotoforum.gazeta.pl/photo/8/lg/ac/lwaq/NvjJIlbRFYfsThEPtX.jpg 4 soki BIO FOOD z buraków kwaszonych 300 ml fotoforum.gazeta.pl/photo/8/lg/ac/lwaq/2Dtk7SaqKM0NGxOcbX.jpg 1 sok BIO FOOD z buraków i selera kwaszonego 300 ml fotoforum.gazeta.pl/photo/8/lg/ac/lwaq/PaGp0St...
  • Kompot(7)

ostatnio szlag mnie trafił bo w potężnym sklepie marki Auchan przez 15 minut odsyłano mnie z jednego działu do drugiego Nikt z pracujących nie wiedział gdzie mogą być KOMPOTY. W końcu znalazłem jeden słoik upragnionego kompotu wiśniowego. było jeszcze kilka śliwkowych Ludzie juz całkowicie zapomnieli o czymś takim? zupełnie nie rozumiem,czemu ludzie wolą soki w kartonach z całą tablicą mendelejewa owoc+woda+cukier. ...że nikt tego nie lansuje? przecież to żyła złota
  • kto zna przepis na soki, dżemy bez cukru? Co można zamiast niego dodać? Np. fruktozę można? Ale co do zagęszczenia dżemów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się