spa

(4 wyniki)
  • Witam Was wszystkie przyszłe mamusie, chciałam zapytać czy któraś z Was przyjmuje te leki i do którego tygodnia? Ja jestem w 13tc i biorę teraz luteinę3x1 i no-spę2x1, wcześniej brałam duphaston3x1, bo miałam torbiel na jajniku. Jak Wy się czujecie , bo mnie czasami boli trochę w podbrzuszu to takie jakieś skurcze.Czy Wy też tak macie?Czy to normalne i nie ma powodów do niepokoju? Proszę odpiszcie,pozdrawiam:)
  • sorry za moze dziwne pytanie ale wole dmuchac na zimne: wczoraj wyszły mi II kreseczki od 3 tyg dopiero biore folik(nie wiedzialam ze uda nam sie w 1 cyklu po odstawieniu pigulek) i nie wiem czy mam dalej brac folik czy nie? wizyte dopiero umowie jak zrobie bete i pewnie zapisze sie na koniec sierpnia jakos ... aha - mam takie skurcze jak na @ wiec wzielam wczoraj nospe ale na ulotce napisane jest zeby brac nospe po konsultacji z lekarzem kurcze sama nie wiem co teraz robic......
  • ...próbowano odmówić mi sprzedaży no-spy ;) Tej zwykłej, bez recepty ;) Boli mnie woreczek żółciowy, boli mnie nerka, lekarz kazał no-spę łykac (tak tak, wiem że to świństwo, ale specjalnego wyboru nie mam), a farmaceutka z oburzeniem "ale to chyba nie dla pani! nie mogę pani tego sprzedać!" ;))
  • dziewczyny kiedy lekarz kazał wam odstawić duphaston, ja brałam 2 razy dziennie tabletkę i mam odstawić teraz tzn. koniec 14 tyg. ciąży. Jak było u was, czy to nie za wcześnie, duphaston brałam ze względu na niedobór progesteronu. pomóżcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna