Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      spa

spa

(7 wyników)
    • Szukam hotelu z porządnym spa ,najchętniej w Sharm czy ktoś mógłby mi coś polecić?
    • Czy do aquaparku Titanic beach spa & aqua park (nie mylić z Titanic resort & aqua park ) jest możliwość wstępu dla osób spoza hotelu? Jeżeli tak to ile wynosi wstęp? Zawsze starałem się wykupić hotel z jakimiś zjeżdżalniami ale syn raczej nie korzystał z takich atrakcji. W tym roku (jak kupiłem hotel bez aquaparku) zaczęło się narzekanie (jak okazało się że do tego hotelu jedzie tego jego kolega ....)
    • mam pytanko czy moze ktos mi powiedziec czy te hotele ( savita resort & spa oraz pyramisasa warte tego co widac na zdjeciach i czy opisy all inclusive sa rzeczywiscie tak dobre
    • jak w temacie który hotel polecacie pierwszy ma 4 * a drugi 5* oba maja niby dobre opinie ale sama już nie wiem więc prosze o poradę osób które były... Dodam że oferte mam z biura Exim tours maja najlepsza cene co sądzicie o tym biurze
    • Prosze o opinie o tym hotelu w Sharmie. Pozdrawiam, Ania
    • wkrotce wybieram sie do tego hotelu w sharm czy ktos byl moze ostatnio i moze cos powiedziec? jak tam teraz jest?? jakies remonty, cos nie tak z pokojami, obsluga? opinie czytalam dobre, ale wolalabym potwierdzic z 1 szej reki :) bede wdzieczna za pomoc
    • Może ktoś był w tym hotelu i może coś o nim napisać? podobno w ponlizu jest budowa? Wyjazdy tam organizuje Neckerman.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się