Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      stopnie

stopnie

(8 wyników)
    • Jutro mam generalne porządki, chcę wybić robale i tak sobie myślę że wrzucę je do pralki i niech giną, tylko mam jedno malutkie pytanie, na ile stopni ustawić pranko?:) 30,60 a może 100?
    • Witam. Własnie przed chwilą dowiedziałam się, że mam nadzerkę stopnia 3ego ;((( Co homeopatia na to?? Czy to można jakoś wyleczyć kulkami?? Jak się za to zabrać?? Dzieki za pomoc!!! anqa
    • witam, ostanio w którymś z wątków padło prawie podobne pytanie, i mi dało do myślenia...znaczy się, faktycznie, jak sobie przypomnę gorączki sprzed przygody z homeopatią, to nigdy nie były one wyższe niż 39 stopni... natomiast obecnie jest znacznie cieplej..., Dziś córka leży w domku.. chyba jakisś wirus, bo więcej żadnych objawów, a ostani pomiar wskazywał 40,4 stopnia.. Czy homeopatia moze tak aktywizować organizm i jego funkcje obronne, że przy kolejnych infekcjach reaguje w...
    • borykam się z tym diabelstwem od roku. Zaczerwienione policzki i grudki - jest to nie do zniesienia. Chodziłam do dermatologa - zapisał tetracykline, betrafen, rozex, maski itp. Wyszła niezła sumka do zapłaty, a zmiany po zakończeniu leczenia powróciły. Proszę o pomoc, może homeopatia będzie tym złotym środkiem?????????????????
    • "Lewatywa jest najbardziej godnym polecenia sposobem utrzymania gorączki na bezpiecznym poziomie. Korzystna zwłaszcza u dzieci, u których łatwo o następstwo wysokiego gorączkowania, jakim jest odwodnienie. Rezultat tego prostego zabiegu jest czasem zaskakująco szybki. Np. zdarza się, że dzieci z wysoką gorączką, po zastosowaniu lewatywy przestają gorączkować i szybko dochodzą do zdrowia. Dzieje się tak, ponieważ lewatywa nie tylko obniża gorączkę. JEST JEDNYM Z NAJLEPS...
    • Poradźcie coś. Moja mała była 3 dni w przedszkolu po kolejnej anginie z antybiotykami.(Trzymałam ją długo w domu i wszystko było juz O.K.) Dzisiaj ma znowu czerwone gardło i chrypkę i na razie 37 stopni. Jutro ma dostać drugą dawkę thymuline i oscillo. Co podać dzisiaj? A tak się cieszyła, że pójdzie na sanki :(
    • Nalewam do wanienki małej (nie mam dużej, tylko plytki brodzik) wodę 37 stopni, wkładam dziecko, które ma 39,3, trzymam położone tak, że głowa wystaje, jak już nie mogę go utrzymać na leżąco, to siedzi a ja mu polewam wodą plecy na których leży pielucha. Całość jakieś 5 minut. Wyciągam, ubieram, mierzę temperaturę - 39,6. Powiedzcie mi szybko, czy coś powinnam zmienić w procedurze? To już kolejny raz, kiedy próbuję dziecko kąpać przeciwgorączkowo i nic to nie daje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się