stopnie

(3 wyniki)
  • Córka urodziła się miesiąc temu w 30 tc, wczoraj stwierdzono u niej retinopatię III stopnia, lekarz nie miał czasu na rozmowę ze mną...Córka dzisiaj ma mieć zabieg laserowej korekty wzroku (leży na oddziale wczesniaków) a ja szukam jakichkolwiek informacji na temat retinopatii... może uzyskam je tutaj od doświadczonych mam? Za kazda informację będę wdzieczna.
  • Oliwii sprawa oczek jeszcze się nie zakończyła i dalej to wielka niewiadoma jak się skończy. Przedwczoraj wróciliśmy z kolejnej operacji w Greifswald. Ale od początku. Oliwia ur. 13.12.2006 (26 hbd, bliźniak II, wylewy IV, respirator 3 m-ce, żółtaczka cholestatyczna, dysplazja oskrzelowo-plucna, wodogłowie pokrwotoczne (zastawka), porencefalia, padaczka - może West, retinopatia V stopnia) Najpierw zrobili jej laseroterapie we Wrocławiu w lutym 2007 a potem przypadkiem dowiedzia...
  • Szanowni Państwo! Jestem mamą dziecka niepełnosprawnego (oczopląs, wodogłowie pokrwotoczne, cechy autystyczne) a jednocześnie pracownikiem naukowym Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie. Ze względu na osobistą sytuację, zainteresowania i miejsce pracy prowadzę badania naukowe dotyczące pomocy rodzinie dziecka niepełnosprawnego. W związku z tym proszę Państwa o udział w poniższej ankiecie i o udzielenie szczerych odpowiedzi na zadane pytania. Ankieta jest anonimowa, a jej wyn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się