strach

(3 wyniki)
  • Mnie przez hcv rozpada sie malzenstwo. Od kiedy dowiedzielismy ze mam w sobie wirusa, moj maz nawet mnie nie pocalowal, bo sie boi. To juz trwa ponad dwa lata, a ja nie mam sily. Zapadam sie. Jestem na leczeniu, ale nawet jesli bede zdrowa, to chyba potem dlugo jeszcze bede budowac moje poczucie wartosci. Ech, myslcie co chcecie, ale musialam to z siebie wyrzucic... Mam dosc :(
  • Bardzo sie jej boje.... Juz za 10 dni ide do szpitala, na 2 dni, na badania.Biopsja...to słowo zawsze wywoływało u mnie strach, teraz dotyczy mnie :-(
  • Witam! Dzisiaj po długim oczekiwaniu, aż minie 12 tygodni poszedłem drobić test do przychodni. czekam na wynik, ale zamiast nim się stresować stresuję się czymś innym. Mianowicie Pani zachowała się nieprofesjonalnie, a ja głupi nie potrafiłem sie odezwać...nie wiem czemu i teraz cierpię... Jak wszedłem do gabinetu pani miała założoną jedną rękawiczke i wyrzucała jakieś śmieci do kosza (po poprzednim pacjęcie, jakiś kubek i takie tam) potem założyła przy koszu na odpady drug...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się