Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      styczniu

styczniu

(11 wyników)
    • Kochani bardzo proszę was o podpowidze gdzie bedzie własnie w sierpniu najcieplej? gdzie najlepiej udac sie z 1,5 rocznym synkiem? Jakiej pogody mozemy sie spodziewac? Ilu stopni? Moze znacie tez jakis fajny hotel, godny polecenia. Wiem ze najcieplej byłoby w karajach afrykańskich ale te juz mamy zaliczone, że tak powiem :) Za wskazówki z góry dziękuje.
    • czy w styczniu na Cyprze oprócz spacerów po plaży ;) będzie co robić? Polecacie konkretne miejsca lub wycieczki? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ * ...Byłeś w raju i go nie rozpoznałeś...Jak większość ludzi na świecie. Szukają cierpienia tam, gdzie znaleźliby największą radość, bo wydaje im się, że nie zasługują na szczęście...* www.youtube.com/watch?v=avupNbO23JI&feature=related
    • Witam! Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakie temperatury są na wyspach greckich w styczniu lub lutym...?
    • Moze byscie cos polecicli no i powiedzcie czy warto jechac tam w styczniu???
    • Witam. Mam pytanie odnośnie pogody na półwyspie w styczniu. Czy jest sens jechać o tej porze roku? Jak z temperaturą i opadami, jest szansa na 10 - 15 stopni?
    • Nie chodzi mi o plażowanie a bardziej o temperaturę.
    • Zastanawiam się czy warto wybrać się na sylwestra na Riwiere, obejrzeć saloniki i moze Ateny. Czy ktoś wie jaka pogoda jest wtedy> czy jest bardzo deszczowo i zimno na przełomie roku, czy raczej spokojnie można sobie zwiedzać Grecje
    • Czy ktos był w grecji na wycieczce np w styczniu?? Ciekawe jakie wtedy sa tam temp.?
    • czy warto zamowic wczasy np w styczniu czy bardziej sie oplaca isc po oferte first minute interesuje mnie grecja 2+2 jak sadzicie pomozcie
    • Witam , czy był ktoś na Cyprze na przełomie stycznia i lutego???Mam kilka pytań. Chciałabym się też dowiedziec co nieco o następujących hotelach: Nawarria lub Aqua sol.Proszę o pomoc:)
    • Kochani! wybieram się na Kretę przyszłego lata, "zaczajam się" kupić bilet lotniczy dla rodziny 4 osobowej, znalazłam juz ofertę czarterów za 600 zł (tam i z powrotem) plus opłaty lotniskowe (ile to moze być???), zastanawiam się czy może byc jeszcze taniej? Trochę sie rozuściłam bo ostatnio kupiłam bilety do Rzymu tam i z powrotem za 140 zł :) w skyeurope, ale taka gratka chyba mi sie juz nie trafi na Kretę :( Wiem, że centralwings latał w zeszłe lato, teraz nic takiego nie maja w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się