Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      styczniu

styczniu

(4 wyniki)
    • Szukam wolnych pokoi poprzez strony internetowe - nikt nie odpowiada, czyżby nie było już wolnych miejsc? Interesuje nas pobyt w miłym miejscu (ważna możliwość dojazdu samochodem) w terminie 14.01-22.01.06 dla 4 osób dorosłych i 4 dzieci. Może ktoś coś podpowie?
    • Zastanawiam sie, czy lepiej jechac w styczniu czy w lutym w polskie gory na narty? Chodzi mi oczywiscie o snieg. Kiedy jest wieksze prawdopodobienstwo, ze bedzie? Uprzedzam odpowiedzi: Jedz na przelomie tych miesiecy. Na przelomie nie moge, bo przelozona bierze urlop, a obie w jednym terminie nie dostaniemy. Moze moje pytanie trafi do osob, ktore jezdza na narty co roku i moga cos doradzic. Z gory dziekuje.
    • Gdzieś mi zniknął poprzednio założony watek, mam nadzieję że nikt mi go złośliwie nie usunął. Ale będę kontynuował. Czy są gdzieś jeszcze prawdziwe górskie Sylwestry? W dawnych czasach, w PRL, ale także później, z całej Polski ludzie walili do schronisk na Sylwestra. Pamiętam takie imprezy z Roztoki z Pięciu Stawów. Ścisk był przeokrutny, raz nawet spałem w igloo na stawie, bo w środku było tak ciasno, że nie dało się nawet usiąść. Ale była gitara, ludzie śpiewali. A teraz wszędzie poro...
    • ile kosztuje przejazd saniami z Łysej Polany do Morskiego oka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się