Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      styczniu

styczniu

(5 wyników)
    • Chcę się wybrać na Dominikanę w styczniu, a dokładnie około 10, czy jest to dobry termin jeżeli chodzi o wczasy w tym miejscu? Jaka część Dominikamy jest godna uwagi aby fajnie spędzić czas? Proszę o informacje. Dzięki
    • Bardzo proszę o sugestie dotyczące dominikany. Planuję wyjazd na tę karaibską wyspę w styczniu 2008 roku. Czy oprócz pięknych plaż można tam bezpiecznie przebywać w dominikańskich miastach jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o tamtejsze biura podroży , organizują wycieczki fakultatywne? Czy dominikanka jest droga? ile przykładowo kosztuje wykupiona wycieczka na inna wyspę karaibską np. Jamajkę? Z góry dziękuje Jacek
    • Czy ktoś może polecić jakieś tanie przeloty na Karaiby? Najchętniej Jamajka lub polecić linie lotnicze, które tam latają. Dzieki sliczne
    • Planujemy pierwszy w życiu wylot w styczniu na Dominikane. Od miesięcy ogladam oferty i dopiero pojawiły się oferty 2009. Nie jest jednak to nic powalającego. Interesują nas 4*/all dla 2 osób. Wylot z Polski badz Niemiec. Bardzo prosze o namiary na sprawdzone biura. Pozdrawiam
    • Witam fanów Karaibów!!! Dominikana to moja wymarzona podróż, w tym roku jeszcze się nie skuszę :( (braki finansowe), ale przyszły rok czemu nie, bradzo bym chciał spędzić tam urlop, i zrobić niespodziankę mojej drugiej połówce. Więc tak mam do dyspozycji max. 2500EUR (całość dla dwóch osób) i chciałbym najbardziej do Punta Cana. Jaki miesiąc jest najlepszy na odpoczynek? Czytałem, że najlepsze miesiące to te zimowe, ale wiem że w tym okresie są droższe oferty, bo to pora sucha. W porze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się