Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      styczniu

styczniu

(13 wyniki)
    • Kompletnie nie wiem jak się spakować do Tunezji w Styczniu, jestem z Katowic a wylot z Warszawy u nas zima, a tam cieplej ??!! Pomóżcie - pierwszy raz wycieczka przelotowa z różnicą temperatur.
    • No właśnie, ceny wyjazdów do Tunezji są w tej chwili nadzwyczaj zachęcające, ale co z pogodą w styczniu?? Patrząc na statystyki pogodowe, śr. temp. to ok. 16-20 st. C., zastanawiam się czy to nie jest zbyt chłodno, zwłaszcza nad morzem, gdzie dodatkowo dochodzi wiatr, no i wiadomo woda nie jest chyba odpowiednia do pluskania ;-) Jest szansa na wygrzanie sie w słoneczku?
    • Czy ktos tam byl,i moze cos wiecej na temat swojego pobytu powiedziec? Bedziemy w hotelu Ras El Ain
    • brzmi jak z kabaretu ..ale pytanie brzmi czy wykorzystam sandały w styczniu w Tunezji ? (czy ktoś wylatuje 11 stycznia 2008 )
    • Właśnie zastanawiam się nad wyjazdem z dzieciakami na ferie do Tunezji. Jeśli ktoś był w takim okresie - bardzo proszę o rady. Czy można kąpać się w styczniu, czy raczej nastawić się na spacery i zwiedzanie? Aha, wybieram się do Rosa Beach.
    • jadę do Monastiru, poradźcie mi jakie ciuchy zabrać dla 6-letniego dziecka? Jakie buty?Czy tylko półbuty, czy sandały też? Czy będę miała okazję pochodzić w letnich sukienkach?Dziękuję!
    • Mam pytanie - co można robić w Tunezji w styczniu? Rozważamy wyjazd na tydzień - ostatni tydzień stycznia i nie wiem czy to ma sens. Dodam, że chcemy lecieć z 6 mies. niemowlakiem.
    • Witam, zastanawiam się nad wyjazdem pod koniec stycznia do tunezji i w związku z tym mam trzy proste pytania. Po pierwsze czy właśnie na przełomie stycznia i lutego da się w ciągu dnia poopalać na słoneczku ? Wiem że wieczorami bywa zimno lecz może w południe można się poprażyć :-) Po drugie, czy do Tunezji mogą lecieć osoby jeszcze niepełnoletnie bez prawnych opiekunów ? I po trzecie, jakie miasta/hotele odwiedzają najczęściej młodzi ludzie ? Nie chciałbym od rana słuchać małych ...
    • Pytanie jak w temacie. Warto?
    • i dowalili dopłatę paliwowa chociaż zamawiałem wycieczke w lutym
    • Witajcie, Warto pisać reklamację do biur podróży, nawet kiedy "Znawcy" forum twierdzą, że nie warto, że nie macie racji. Mnie się udało forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=83530044
    • Witam wszystkich;-))Miałam jechać w październiku, ale musze przesunąć wyjazd na I połowę grudnia i jeśli chodzi o temperatury to znajduję info całkowicie rózne w róznych źródłach. Jaka jest faktycznie temperatura w grudniu?W moim przewodniku pisze że ok 29 stopni, w necie od 9 do 21 stopni. Troche zgłupiałam...Pomozecie?
    • Szukam jakiegoś niedrogiego biura podróży z którym mogłabym polecieć do Tunezji. Słyszałam o Triadzie ale szukam jeszcze jakiegoś dobrego i niedrogiego biura. Czy korzystał ktoś z biura Tunezja Tours ?? Z góry wielkie dzięki za pomoc. Jeśli chodzi o wyszukiwarke wyjazdów to byłem już na wakacje.pl ale dalej szukam by wybrać najlepszą okazję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się