Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      styczniu

styczniu

(17 wyników)
    • Myslimy zeby pojechac na Wyspy Kanaryjskie w drugiej polowie stycznia (Teneryfa lub Grand Canaria), czytalam ze klimat jest tam OK przez caly rok. Czy ktos byl na Kanarach zima? Czego mozna sie spodziewac??? Pozdrawiam, Aga
    • 20 stycznia lecimy na teneryfę, będziemy w hotelu z podgrzewanym basenem, czy faktycznie mozliwa jest w nim kapiel przy temperaturze powietrza ok. 22 c? Szczególnie chodzi mi o naszego syna, który ma 2,5 roku i uwielbia sie pluskać, byłam przekonana , że temp. srednia stycznia , to faktycznie w południe jets tak ciepło jak latem w Polsce, ale nabieram coraz większych wątpliwości jakie sa wasze doświadczenia , czy warto zabierac rzeczy z krótkim rękawem? pozdrawiam
    • czy w styczniu jest na tyle ciepło, by mozna było się kąpać?
    • Chcemy jechac z zona gdzies nad morze by odpoczac w styczniu i sie po opalac ale kompletnie niewiem gdzie jest cieplo o tej porze gdzie by mozna bylo to zrealizowac. Prosze o podpowiedz.
    • Proszę o informacje czy opłaca się jechać na Majorke w tym okresie? tzn jaka jest tam pogoda? napewno jest cieplej niż w Polsce :) ale chyba o kapieli w morzu to chyba o tej porze moge zapomnieć?:(
    • prosze mi odpowiedziec , jesli ktos był o ktorej robi sie ciemno na teneryfie w styczniu???
    • Czy ktoś z was był w lutym na Teneryfie. Jaka była pogoda? Czy często padał deszcz? Czy temperatury wystarczyły na plazowanie?
    • Witam wszystkich Może ktoś był? i zechce podzielić się wrażeniami, napisać czego można się spodziewać, na co zwrócić uwagę przy ewentualnym planowaniu trasy wyprawy : pogoda, specyficzne święta ... wszystko co może urozmaicić lub pokrzyżować plany
    • Szukam noclegu w Barcelonie w weekend majowy 01.05-06.05 dla 4 osób najlepiej apartament HELP !!!
    • Itaka w styczniu ogłosiła promocję wycieczek. Rabat na wszystkie imprezy 16%( w tym wycieczka fakultatywna) . Miała być to niebywała okazja. Obecnie w promocji oczko wszystko jest tańsze nawet o 1000 PLN od cen katalogowych i nie jest to żadne last min. Rezerwując wyjazd w styczniu na wrzesień ( 3 osoby ) jestem do tyłu o ok. 1000 zł. Napiszcie, że nie tylko ja się dałam tak nabrać !
    • Witam moje pytanie dotyczy zimowych wyprzedaży.Dokładnie od którego stycznia 2011r. zaczynają się wyprzedaże w Barcelonie i całej Katalonii? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
    • witam. 15 stycznia bede musiala przemiescic sie z lotniska w maladze do estepony. chcialabym to uczynic jak najtaniej :) czy ktos moze wie czy kursuja tam pksy/kolejki i jaki to moze byc koszt?
    • Wybieram się tam z 2 dzieci (12,7) lat. Proszę o propozycje rozrywek (Park wodny, Ogród bot.,objazdówka po wyspie, wycieczka na Teneryfę??) co wartoz zaliczyć, mając na uwadze wspołczynnik koszt/satysfakcja ;)))
    • Mma prosbe o pomoc. Chcę sie wybrac za kilka dni na Teneryfe tylko zastanaiwam sie gdzie czy do Golf del Sur czy Playa de las Americas. Wiadomo, że pierwsze ma tańszy nocleg, ale czy tez są tam jakies imrpezy dyskoteki, zabawy czy raczej nie ma? Jak wyglada z plazami na Golf del Sur. Jest tam gdzie sie kompac? Prosze o rady tych osób, ktore znaja Teneryfe. I jeszcze jedno ile moglaby kosztowac taxi do Golf delSur z Playa de las Americas/ prosze o pomoc
    • kto jedzie do playa de las americas i ma ochote pogadac przy kawce lub drinu ,,
    • Wybieramy się z 3 letnim łobuziakiem na Grand Canarię w styczniu. Proszę o rade co do wyboru miejscowości, chcemy uniknąć tłumów, a jednocześnie mieć dobrą bazę wypadową do wycieczek asamochodem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się